Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Laos >     12 dagen Laos en Cambodja reis

12 dagen Laos en Cambodja reis

Vanaf € 699 p.p. 699
REIS DOOR LUANG PRABANG - VIENTIANE - PHNOM PENH - KAMPONG THOM - ANGKOR WAT

Een afwisselende reis door Laos en Cambodja. U ontmoet de monniken, bergvolken, beleeft tropische landschappen en watervallen. U geniet van het heerlijke lokale eten en bezoekt lokale markten met stoffen en handwerk. In Cambodja reist u van Phnom Penh naar Siem Reap. U bezoekt een van de hoogtepunten van dit land: De Angkor Wat.

DAG 1 AANKOMST LUANG PRABANG

Bij aankomst op de luchthaven wordt u welkomgeheten en overgebracht naar uw hotel. Na een welkomstdrankje en een korte uitleg van het programma brengen we een bezoek aan het Royal Palace Museum. Vervolgens bekijken we de indrukwekkende temples Wat Visoun, Wat Aham en Wat Mai.

DAG 2 LUANG PRABANG

We starten vandaag met een cruise over de Mekong River. We stoppen onder andere bij Xiengmene om de Wat Long Khun te bezoeken. Verder bezoeken we een kalkstenen grot (Tham Sakkarin) en het Ban Xiengmene dorp. Na de lunch bezoeken we de Pak Ou grotten met duizenden Boeddhabeelden. Aansluitend eindigen we in Ban Xanghai village om te kijken hoe Rice Wine gemaakt wordt.

DAG 3 LUANG PRABANG

We steken de Mekong River over naar het pittoreske dorp Ban aardewerk Chan voordat we een bezoek brengen aan de Phousi markt vol lokale producten, waaronder gedroogde buffel huiden, thee en salpeter. Dan maakt u kennis met de traditionele ambachten in de dorpen Ban Ouay, Ban Ou en Ban Thapene. Daarna bezoeken we een prachtige waterval: de Khouangsi.  


DAG 4 LUANG PRABANG - VIENTIANE

In de ochtend vertrekken we van Luang Prabang richting Vientiane. Na aankomst in Vientiane verkent u de hoofdstad met wereld beroemde monumenten zoals de That Luang en de Wat Sisaket met zijn duizenden kleine boeddhabeelden. U kunt ook deelnemen aan een unieke en traditionele Lao baci welkom ceremonie.DAG 5 VIENTIANE

Vandaag gaan we door met ons bezoek aan Vientiane. We starten met een bezoek aan de Wat Ong Tue, Wat Inpeng en Wat Haisok. We passeren grote winkelcentra zoals de Central Market Talad Sao waar vers eten, huishoudelijke artikelen, souvenirs, textiel, goud, zilver en antiek allemaal te koop zijn.

DAG 6 VIENTIANE - PHNOM PENH

Bij aankomst in Phnom Penh wordt u opgewacht en overgebracht naar uw hotel. In de middag beginnen we met een korte oriëntatie van de stad met onder andere een bezoek aan het Nationaal Museum. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.


DAG 7 PHNOM PENH

Vandaag brengen we met een bezoek aan het Koninklijk Paleis.  Verder staat op het programam de Silver Pagoda, the chilling Toul Sleng Genocide Museum en the ‘Killing Fields’ at Choeung Ek. Ook brengen we een bezoek aan een van de vele levendige markten van Phnom Penh.

DAG 8 PHNOM PENH - KAMPONG THOM

Na het ontbijt verlaten we Phnom Penh en  rijden we richting het noorden. Onderweg naar Kampong Thom bent u getuige van de traditionele landelijke taferelen op de weg, brengt u een bezoek aan een lokale boerderij, en ziet u tempels en mooie heuveltoppen zoals de Kampong Cham welke gelegen is aan de Mekong River. Bij aankomst bent u vrij om de stad op eigen gelegenheid te verkennen.


DAG 9 KAMPONG THOM - SIEM REAP

Vandaag ontdekken we Sambor Prei Kuk - de kant van het Chenla-era capital en de tempels. We stoppen voor een wandeling over de oude stenen brug in Kampong Kdei welke 1.000 jaar geleden is gebouwd. Vervolgens neemt u een boottocht over Tonle Sap Lake, het grootste meer in Zuidoost-Azië en een van de rijkste bronnen van zoetwatervissen in de wereld.


DAG 10 SIEM REAP

Vanmorgen gaan we op weg naar de Angkor Thom met haar 600 jaar oude tempels. Ook brengen we een bezoek aan de Bayon. Alvorens we terug keren naar ons hotel klimmen we naar de top van de Bakeng heuvel voor een prachtig uitzicht over de Angkor Wat.


DAG 11 SIEM REAP

Na het ontbijt gaan we door met het ontdekken van de Angkor Wat. In een voldaags programma bezoekt u onder andere - Banteay Srei, Ta Prohm, Banteay Kdei en later Preah Kanh, Neak Pean, Ta Som, East Mebon en Pre Rup. Na de dag trip keert u terug naar uw hotel voor wat rust.  


DAG 12 VERTREK SIEM REAP

Na het ontbijt heeft u ter vrije besteding tot aan uw vertrek naar het vliegveld van Siem Reap voor uw vlucht naar huis of uw volgende bestemming. 

 

Vanaf € 699 p.p. 699

12 dagen Laos en Cambodja reis

Vanaf € 699 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat