Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Cambodia >     12 Dagen Cambodja Grand Tour - prive

12 Dagen Cambodja Grand Tour - prive

Vanaf € 509 p.p. 509
Visit all the highlights in Cambodia such as Pnom Phen, Siem Reap, Kratie, Takeo, Kampot, Kep, Kompong Cham and Kompong Thom.
Dag 1 Phnom Penh - Takeo

's Ochtends vertrek naar Takeo. Onderweg bezoekt u Tonle Bati, de tempels van Taprohm en Phnom Chiso. Een picniclunch is inbegrepen. Eind van de middag aankomst in Takeo.

Dag 2 Takeo

Ontbijt in een lokaal restaurant. Per speedboat gaat u naar de tempels van Angkor Borei. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de heuvel Phnom Da te bezoeken. Onderweg wordt een picniclunch geserveerd. Eind van de middag bent u weer terug in Takeo.

Dag 3 Takeo - Kampot

Vandaag vertrekt u naar het kustplaatsje Kampot. Ook brengt u een bezoek aan het plaatsje Kep, wat eens een toeristische spot was voor de rijken uit Phnom Penh. Ook mag een bezoek aan de Toek Chhu-waterval niet ontbreken in uw programma. U overnacht in Kampot.  

Dag 4 Kampot - Phnom Penh

's Ochtends vertrekt u naar Phnom Penh waar u een bezoek kunt brengen aan het Koninklijk Paleis, Silver Pagoda, het Raung Damrey Museum en het Nationale Museum van Schone Kunsten.

Dag 5 Phnom Penh - Kompong Cham

De reis gaat verder naar Kompong Cham. Onderweg stoppen we in de oude hoofdstad van Cambodja: Phnom Oudong. Eenmaal in Kompong Cham heeft u de mogelijkheid de bergen "Phnom Pros" en "Phnom Srey" te bezoeken en een blik te werpen op de Pagoda Nokor Bachey.

Dag 6 Kompong Cham - Kratie

Vertrek naar het koloniale stadje Kratie aan de Mekong. Hier krijgt u een korte stadstoer. Ook wordt een bezoek gebracht aan de pre-angkor ruïnestad Sambor, 35 kilometer vanaf Kratie.

Dag 7 Kratie - Kompong Cham - Kompong Thom

Na het ontbijt in een lokaal restaurant vertrekt u naar Kompong Cham. Waar u rond het middaguur aankomt. Na de lunch reist u door naar Kompong Thom. 

Dag 8 Kompong Thom - Siem Reap

Ontbijt in een lokaal restaurant en transfer naar de oudste Khmertempels: Sambo Prey Kuk. Daarna vertrekt u naar Siem Reap. Onderweg maakt u een korte stop bij de Nagabrug die gebouwd is in het Angkortijdperk. Eind van de middag komt u aan in Siem Reap. 

Dag 9 Siem Reap

Bezoek zuidelijke poort van Angkor Thom, het Bayon-tempelcomplex, Angkor Wat en Phnom Bakheng. 

Dag 10 Siem Reap

Vandaag is het de beurt aan het Terras van de Olifant, Leper King, het voormalig Koninklijk Paleis, Baphun, Pra Pithu en de tempels van Khleang. Ook maakt u een boottocht over het Tonlé Sap Meer en bezoekt u het drijvende dorp.

Dag 11 Siem Reap - Phnom Kulen - Siem Reap

Na het ontbijt vertrekt u op excursie naar Phnom Kulen of de Lychee Mountain. Hier begon het verhaal van Angkor waar Jayavarman VII de cult van de God-Koning institutionaliseerde. U kunt een wandeling maken langs de rivier en op zoek gaan naar de verborgen pagoda. Maak tevens de klim naar een grote slapende Boeddha. In de namiddag bent u weer terug in Siem Reap.

Dag 12 Siem Reap - Bangkok

Vrije dag en terugvlucht naar Bangkok.

Vanaf € 509 p.p. 509

12 Dagen Cambodja Grand Tour - prive

Vanaf € 509 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat