Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Vietnam >     13 dagen Noord Vietnam

13 dagen Noord Vietnam

Vanaf € 827 p.p. 827

HA NOI - HA LONG BAY - CAT BA - SA PA - FAN SI PAN MOUNTAIN

Deze avontuurlijke prive reis brengt ons van het historische Ha Noi naar de World Heritage Site van Ha Long Bay, naar het noorden van het land met de hoogste bergen en met de meest ruige kenmerken. U bezoekt het Nationaal Park en het vissers dorp op de Cat Ba eilanden. Een reis voor mensen op zoek naar een echte authentieke en culturele ervaring.
DAG 1        AANKOMST HA NOI

Bij aankomst op Ha Noi Noi Bai Airport wordt u welkomgeheten en gebracht naar uw hotel. Na een welkomstdrankje en korte uitleg over het programma geniet u van een uniek optreden van het traditionele Vietnam Water Poppentheater. U overnacht in Ha Noi.

DAG 2          HA NOI

U bekijkt deze dag het Ho Chi Minh Mausoleum, de One Pillar Pagoda en de Tempel van de Literatuur, gevolgd door een rondleiding door het Museum van Volkenkunde. Na genieten van de rust van het Hoan Kiem Lake, bent u vrij om Hanoi te verkennen. U overnacht in Ha Noi.


DAG 3        HA NOI - HA LONG BAY

U reist naar Ha Long Bay met een stop bij Dong Trieu, een keramiek dorp. Hierna gaat u aan boord van de boot. Tijdens de lunch vaart u door de prachtige Ha Lang Bay. Verder verkennen we ook een van de mooiste grotten van Vietnam, kunt u zwemmen of nachtvissen. U overnacht aan boord van het schip.

DAG 4          HA LONG - CAT BA

Na het ontbijt varen we met een klein roeibootje door een lage overdekte grot. De lunch wordt geserveerd aan boord van de boot terwijl u langzaam naar Ba Istland Cat vaart. Na de lunch heeft u ter vrije besteding om op eigen tempo alles te verkennen.

  

DAG 5      CAT BA ISLAND FULL DAG TREK

Vandaag bezoeken we het beschermde National Park rijk met flora en fauna. U verkent het park voor enkele uren en bezoekt het Viet Hai vissersdorp. Vanaf hier wordt u per boot vervoert door de haven van Lan Ha Bayt.

DAG 6        CAT BA - HAI PHONG - HA NOI

Vandaag kunt u het prachtige eiland Cat Co Beach bekijken, een lokale markt bezoeken of een duik nemen tot uw lunch wordt geserveert. In de middag nemen we de boot naar Hai Phong. Vervolgens keren we per bus terug naar Ha Noi. U overnacht in Ha Noi. 

DAG 7        HA NOI - HOA LU - LAO CAI

Vandaag rijdt u  naar de 10e eeuw hoofdstad van Hoa Lu, varen we per roeiboeit over de rivier met kalksteen ontsluitingen, ontdekken we oude tempels en verkennen we de prachtige grotten van Tam Coc. Vervolgens reizen we naar het station van Ha Noi voor de nachttrein naar Lao Cai. U overnacht in de nachttrein. 

DAG 8        LAO CAI - SA PA

In de ochtend komen we aan in Lao Cai op het Hill Station van Sa Pa en hebben we ontbijt in het hotel. Deze dag heeft u om vrij te besteden om bijvoorbeeld de stad Sa Pa te verkennen.

DAG 9        SA PA

Na het ontbijt rijden we langs prachtige tuinen en de
Black Hmong ethnic minority village of Ma Tra. Verder brengt u een bezoek aan een lokale school voor kinderen uit de etnische minderheden. Vóór aanvang van de middag bezoekt u Red Dao minority village of Ta Phin voordat u terugkeert naar uw hotel.

 

DAG 10        MT. FANSIPAN CLIMBING

Met een team van Black H'mong porters, klimmen we naar het Sin Chai dorp, een klim  van drie uur. Na de wandeling krijgt u een lunch geserveert. Na de lunch gaat u door met wandelen en klimmen en op ongeveer 2500 meter hoogte komt u aan op de camping voor de overnachting in een tent. Na het diner is het tijd om te genieten van het uitzicht en de natuur.

DAG 11        THE ROOF OF INDOCHINA

Na het ontbijt gaan we door met klimmen en omstreeks het middaguur bereiken we de top van de Fansipan's Summit en geniet u van het spectaculaire uitzicht over Laos en China, terwijl uw voeten kunnen rusten. Tijd voor een lange pauze. Na de lunch wandelt u terug naar het basiskamp.

DAG 12        SA PA - LAO CAI - HA NOI

We gaan langzaam naar Sa Pa en passeren opnieuw het regenwoud. Bij aankomst nemen we een douche in het hotel. Na de lunch dalen we naar Lao Cai voor uw nachttrein terug naar Ha Noi.DAG 13         AANKOMST HA NOI – VERTREK

U komt in de ochtend aan in Ha Noi. U heeft vrije besteding tot uw transfer naar de luchthaven van Ha Noi voor uw vertrek naar huis of uw volgende bestemming.  

Vanaf € 827 p.p. 827

13 dagen Noord Vietnam

Vanaf € 827 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat