Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Vietnam >     16 dagen Vietnam Ultieme Ontdekking - Prive

16 dagen Vietnam Ultieme Ontdekking - Prive

Vanaf € 845 p.p. 845
HA NOI - SA PA - HA LONG BAY - HUE - DA NANG - HOI AN - NHA TRANG - HO CHI MINH CITY- CU CHI - MEKONG DELTA
Deze reis bezorgt u een onvergetelijke ervaring. Een diverse reis waarbij lokale bevolking, prachtige landschappen, cultuur, historie en de heerlijke Vietnamese keuken in voorkomen. Ook heeft u tijd om re relaxen aan een van de mooiste stranden van Vietnam, Nha Trang. Verder bezoekt u het eeuwenoude Ha Noi, bergbewoners in Sa Pa en vaart u over de Halong Bay. Vlakbij Ho Chi Minh neemt u een kijkje bij de indrukwekkende Cu Chi Tunnels en bekijkt u de Mekong Delta.


DAG 01        AANKOMST HA NOI

U arriveert op het vliegveld Ha Noi Noi Bai. U wordt welkomgeheten door de guestservice en gebracht naar uw hotel. Na aankomst in het hotel krijgt u een welkomstdrankje en een korte uitleg van het programma. In de avond geniet u van een traditionele waterpoppenshow.

DAG 02        HA NOI

We maken een tour door President Ho Chi Minh’s Mausoleum en House on Stilts, the One Pillar Pagoda, Temple of Literature, gevolgd door een bezoek aan de Museum of Ethnology en het Hoa Lo Prison Museum. U drinkt een kop koffie bij Hoan Kiem Lake voordat we terug keren naar Ha Noi’s Old Quarter.DAG 03        COOKING CLASS - LAO CAI

Vandaag rijden we naar het Sofitel Metropole Hotel voor een kook workshop en een lunch in het Spice Garden Restaurant. In de middag bent u vrij om Ha Noi te ontdekken tot aan uw transfer naar het treinstation voor een nachttrein naar Lao Cai.

DAG 04        LAO CAI - SA PA

Om ongeveer 6:30 uur in de ochtend komen we aan in Lao Cai. Vervolgens wordt u naar een voormalig Frans Hill Station gebracht, Sa Pa. Na de check in geniet u van een ontbijt en kunt u een bezoek brengen aan een lokale markt. In de middag wandelen we naar Cat Cat village en geniet u van de gastvrijheid van de vriendelijke bewoners.DAG 05        SA PA - HA NOI

Na het ontbijt lopen we door de Lao Chai Bergen en de Ta Van Valley. Na een dag in Sa Pa reizen we naar het treinstation voor een nachttrein naar Ha Noi.


DAG 06        HA NOI - HA LONG BAY

In de vroege ochtend komt u aan in Ha Noi. U ontbijt in een restaurant welke op de route ligt van de volgende locatie: Ha Long. U vaart door de Halong Bay en geniet van een welkomstdrankje en een heerlijke lunch.
We verkennen prachtige grotten, u kunt zwemmen en 's nachts kunt u proberen te vissen.


DAG 07         HA LONG - HA NOI - HUE

In de ochtend kunt u een duik nemen. Na het wakker worden wordt de brunch geserveerd en varen we rustig terug naar de haven voor onze terugreis naar Ha Noi. Onderweg stoppen we nog bij Dong Trieu, een keramiek dorp.  Hier ziet u ambachtslieden prachtige vazen en andere meesterwerken creëren met behulp van eeuwenoude vaardigheden. Vervolgens neemt u vanaf Ha Noi een vlucht naar Hue en de rest van de tijd heeft u vrij te besteden.

DAG 08        HUE - DA NANG - HOI AN

Na het ontbijt doen we een boot cruise over de Perfume River welke ons meeneemt over de Pagoda of Thien Mu en de tombe van King Ming Mang. Voordat we naar Hoi An reizen bezoeken we Da Nang en de
Cham Sculpture Museum.


DAG 09        HOI AN

Deze ochtend volgen we een rondleiding door Hoi An, waar gerestaureerde huizen, winkels, Chinese aula’s, pagodes, gedeelde waterputten en de Japanse overdekte brug een levendig beeld schetsen. De rest van de dag is vrij om te verkennen in uw eigen tempo. Bezoek meer temples of ga naar het nabijgelegen Cua Dai Beach voor ontspanning op het strand.

DAG 10        HOI AN - NHA TRANG

Na het ontbijt heeft u de tijd om rond te wandelen in de stad. U kunt een lokale markt of shopping mall bezoeken. In de middag wordt u naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht naar Nha Trang. Na een ontvangst door de tour guide wordt u naar het hotel gebracht. De avond heeft u vrij te besteden.

DAG 11         NHA TRANG

U bezoekt Vandaag de 9e eeuwse Po Nagar Tower. Vervolgens varen we door naar het eiland Nha Trang Bay. Voordat we terugkeren naar het vaste land krijgt u nog een lunch geserveerd bij Mieu Island.


DAG 12        NHA TRANG - HO CHI MINH CITY

Van Nha Trang rijden we naar het vliegveld voor uw vlucht naar Ho Chi Minh City, Vietnam’s grootste stad. De rest van de dag bent u vrij om de stad zelf te bekijken.

DAG 13        HO CHI MINH CITY - CU CHI TUNNELS

Na het ontbijt lopen we door de beroemde Dong Khoi Street en komen we langs het stadhuis en de Notre Dame kathedraal gevolgd door een tour in het presidentieel paleis en de War Crimes Museum.

In de namiddag rijden we ongeveer 250 kilometer naar de bijzondere Cu Chi tunnels welke gebruikt werden in de oorlog tussen Vietnam en Amerika.


DAG 14         HO CHI MINH CITY - VINH LONG - CAN THO

Vandaag rijden we richting het zuiden naar Vinh Long. We gaan aan boord van een schip en varen over de Mekong om de Cai Be Floating Market te bekijken.  Na te hebben genoten van een lokale lunch reizen we verder naar Can Tho.
U overnacht in Can Tho.  

DAG 15         CAN THO - HO CHI MINH CITY

In de ochtend maken we een bootreis naar Cai Rang, een lokale floating market.
Na een fantastische vaartocht keren we terug naar Ho Chi Minh City.

DAG 16        VERTREK HO CHI MINH CITY

Na het ontbijt heeft u ter vrije besteding tot aan uw vertrek naar het vliegveld van Ho Chi Minh voor uw vlucht naar huis of volgende bestemming.

Vanaf € 845 p.p. 845

16 dagen Vietnam Ultieme Ontdekking - Prive

Vanaf € 845 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat