Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Cambodia >     17 dagen reis Indochina

17 dagen reis Indochina

Vanaf € 1142 p.p. 1142
Ontdek de natuurlijke schoonheid, de fascinerende geschiedenis en de vriendelijke bevolking van Cambodja, Vietnam en Laos met ons 17 daags "Beelden van Indochina" reis. U begint in de charmante Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh en reist door naar de ongelofelijke tempels van Angkor. In Vietnam ervaart u alle hoogtepunten van het land  - van de palmbomen omgeven kanalen van de Mekong Delta, de drukke straten van Ho Chi Minh City, de historische charme van Hoi An en Hue, de hoofdstad Ha Noi en de spectaculaire vergezichten van Ha Long Bay. Vervolgens reizen we over de grens naar Laos, het aan zee grenzende land van het oude Azië te midden van de boulevards van Vientiane en de met tempels omzoomde straten van Luang Prabang.

DAG 1 AANKOMST SIEM REAP

Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht. In de namiddag ervaart u een boottocht op het Tonle Sap meer. U vaart langs drijvende dorpen compleet met scholen, restaurants en zelfs een ziekenhuis. Vóór zonsondergang klimmen we naar de tempel van Phnom Bakheng voor een prachtige zonsondergang bij de Angkor tempels.

DAG 2 SIEM REAP

Vandaag nemen we een kijkje bij d
e zuidelijke poort van de Angkor Thom en de Bayon met zijn 254 mysterieuze lachende gezichten en het 12e eeuwse Terrace of the Elephants. U ziet de tempel van Ta Prohm waarvan de pijlers met elkaar zijn verbonden door de banyan tree roots. Tot slot brengt u een bezoek aan de Angkor Wat.


DAG 3 SIEM REAP - PHNOM PENH

In de ochtend vertrekken we naar de luchthaven voor uw vlucht van Siem Reap naar Phnom Penh. Aangekomen in Phnom Penh brengen we een bezoek aan het Nationaal Museum en de Zilveren Pagode, welke beroemd zijn om een tegelvloer met 5000 zilveren tegels. Vervolgens lopen we rond het Koninklijk Paleis en bezoeken we het koelen Tuol Sleng Genocide Museum, die fungeert als een testament van het Pol Pot-tijdperk.


DAG 4 PHNOM PENH - CHAU DOC

Deze ochtend rijden we naar de dock en hebben we een boottocht langs de Mekong rivier naar Chau Doc, een kleine grensstad in het zuiden van Vietnam. Bij aankomst in Chau Doc wordt u gebracht naar uw hotel en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.


DAG 5 CHAU DOC - HO CHI MINH CITY

Vandaag starten we met een bezoek aan een drijvende viskwekerij. Vervolgens bekijken we de Sam Mountain waar u een adembenemend uitzicht heeft over de rijstvelden. U kunt helemaal tot aan de Cambodjaanse grens kijken. Aansluitend een rit door de Mekong Delta naar het bruisende Ho Chi Minh City. Bij aankomst in de stad heeft u de avond ter vrije besteding.

 

DAG 6 HO CHI MINH CITY - CU CHI

Na het ontbijt lopen we door de beroemde Dong Khoi Street en komen we langs het stadhuis en de Notre Dame kathedraal gevolgd door een tour in het presidentieel paleis en de War Crimes Museum.

In de namiddag rijden we ongeveer 250 kilometer naar de Cu Chi tunnels.DAG 7 HO CHI MINH CITY - MEKONG DELTA

In de ochtend rijden we naar My Tho. We bezoeken een floating market en genieten van de gastvrijheid van de lokale bevolking. U geniet van een lunch bij een restaurant aan de rivier voordat u terugkeert naar Ho Chi Minh voor een vrije avond.


DAG 8 HO CHI MINH CITY - HOI AN

Deze ochtend rijden we naar de luchthaven voor een vlucht naar Da Nang, gelegen in Midden-Vietnam. Bij aankomst doen we een bezoek aan het beroemde Cham Museum voor het verkennen van de grotten en heiligdommen van de Marble Mountains en China Beach. Ten slotte komen we aan in de oude koopmanstad Hoi An.
DAG 9 HOI AN

We beginnen vandaag met wandelen door het historische Hoi An. U bewondert de smalle straatjes van eeuwenoude gebouwen, bezoekt de markt en de Japanse overdekte brug, gevolgd door een cruise op de Thu Bon Rivier.

DAG 10 HOI AN - HUE

We rijden over de Hai Van Pass naar Hue naar de indrukwekkende Citadel, en u bekijkt de graven van keizers Tu Duc en Khai Dinh. We reizen per boot over de Perfume River naar Thien Mu Pagoda, een de oudste en mooiste pagodes. In de avond geniet u van traditionele muziek en een koninklijk banket van lokale specialiteiten.DAG 11 HUE - HA NOI - HA LONG

Vandaag kunt u op eigen gelegenheid Hue ontdekken tot aan uw transfer naar het vliegveld. U reist vandaag naar Ha Noi. Bij aankomst rijden we naar Halong Bay en geniet u van een wandeling langs de World Heritage baai. Overnachting in een hotel.

DAG 12 HA LONG - HA NOI

We rijden naar de haven van Ha Long en gaan aan boord van de boot cruise. U vaart langs kalkstenen eilandjes en verkent de prachtige grotten. We maken een stop bij Dong Tried ceramic village om haar eeuwenoude traditionele keramische vakmanschap te bewonderen. Deze avond geniet u van een traditioneel Water Puppet optreden.DAG 13 HA NOI

Na het ontbijt bezoeken we het Tour president Ho Chi Minh Mausoleum, de One Pillar Pagoda, de Tempel van de Literatuur, gevolgd door een rondleiding door het Museum van Volkenkunde en de Hoa Lo Gevangenis Museum. Geniet van een rustig moment in de buurt van Hoan Kiem Lake of verken het Old Quarter van Ha Noi.

DAG 14 HA NOI - VIENTIANE

In de ochtend vliegt u naar Vientiane de meest relaxte hoofdstad van Azië. Verken de beroemde bezienswaardigheden That Luang en de Wat Sisaket. U neemt deel aan een unieke Laos baci welkom ceremonie. Aan het einde van de dag kunt u genieten van een prachtige zonsondergang bij de Mekong.DAG 15 VIENTIANE - LUANG PRABANG

In de ochtend vliegt u van Vientiane naar Luang Prabang. Hier bezoeken we een lokale markt, de Wat Xieng Thong en beklimmen we de Mount Phu Si voor een geweldige zonsondergang.


DAG 16 LUANG PRABANG

Voor de zonsopgang bent u getuige van honderden monniken van de eeuwenoude traditie van het verzamelen van aalmoezen. Neem een boot naar de Pak Ou grotten, waar honderden van Boeddha’s beeltenissen zijn opgenomen in de rotswand. Later rijden we naar het prachtige Kuang Si Falls, en verkennen we  de natuurlijke omgeving en brengen we een bezoek aan het nabijgelegen H'mong dorp.


DAG 17 VERTREK LUANG PRABANG

Na het ontbijt heeft u ter vrije besteding tot aan uw vertrek naar het vliegveld van Luang Prabang voor uw vlucht naar huis of uw volgende bestemming. 

Vanaf € 1142 p.p. 1142

17 dagen reis Indochina

Vanaf € 1142 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat