Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Vietnam >     19 dagen Indochina

19 dagen Indochina

Vanaf € 1503 p.p. 1503
HA NOI - HA LONG BAY - HUE - DA NANG - HOI AN - HO CHI MINH CITY- CU CHI TUNNELS - MEKONG DELTA - SIEM REAP - PHNOM PENH - VIENTIANE - LUANG PRABANG

Een geweldige ervaring door Vietnam, Cambodja en Laos. U ervaart mooie momenten en ziet spectaculaire hoogtepunten van deze drie landen. Cultuur en religie, historie en natuur maken deze reis een ervaring om nooit te vergeten.


DAG 1 AANKOMST HA NOI

Bij aankomst op Ha Noi Noi Bai Airport wordt u welkomgeheten en overgebracht naar uw hotel. Na een welkomstdrankje en een korte uitleg van het programma vervolgen we met een rondleiding door de stad. U bekijkt de oude wijk van Cyclo en geniet van een optreden van het Water Poppentheater.


DAG 2 HA NOI 

Na het ontbijt bekijken we het Ho Chi Minh Mausoleum en de House on Stilts. Verder op het programma: One Pillar Pagoda, Tempel van de Literatuur, gevolgd door een rondleiding in het Museum van Volkenkunde en de Hoa Lo Prison Museum. Na deze hoogtepunten kunt u genieten  van een kopje koffie in de buurt van het rustige Hoan Kiem Lake. U bent vrij om deze wijk in Ha Noi te verkennen.


DAG 3 HA NOI - HA LONG BAY

In de ochtend rijden we naar de Ha Long Bay. U wordt welkom geheten aan boord met een welkomstdrankje. Na een warm welkom geniet u van een lunch terwijl u door de baai vaart. We verkennen prachtige grotten, u kunt zwemmen en 's nachts kunt u proberen te vissen.

DAG 4 HALONG BAY - HA NOI - HUE       

In de ochtend kunt u een duik nemen. Na het wakker worden wordt de brunch geserveerd en varen we rustig terug naar de haven voor onze terugreis naar Ha Noi. Onderweg stoppen we nog bij Dong Trieu, een keramiek dorp.  Hier ziet u ambachtslieden prachtige vazen en andere meesterwerken creëeren met behulp van eeuwenoude vaardigheden. Vervolgens neemt u vanaf Ha Noi een vlucht naar Hue en de rest van de tijd heeft u vrij te besteden. DAG 5 HUE

We bezoeken de Imperial Citadel en de koninklijke pracht van een vervlogen tijdperk. Later op de dag  bezoekt u een rijk versierde graftombe van koning Khai Dinh, gevolgd door een boottocht over de Perfume River naar Thien Mu Pagoda en de majestueuze graftombe van koning Ming Mang.

DAG 6 HUE - DA NANG - HOI AN

We maken een rit over de snelweg naar de  Hai Van Pass en in Da Nang, waar we het beroemde Cham Museum bezoeken. Daarna rijden we door naar Marble Mountains voor een panoramisch uitzicht over de Zuid-Chinese Zee. Daarna vervolgen we de reis naar Hoi An.


DAG 7 HOI AN

In de ochtend verkent u onder begeleiding van een gids Hoi An. U bezoekt gerestaureerde huizen, winkels, een Chinese aula, pagodes, gedeelde waterputten en de Japanse overdekte brug. De rest van de dag heeft u vrij te besteden om de stad verder te verkennen of om te ontspannen op het nabijgelegen Cua Dai Beach.


DAG 8 HOI AN - HO CHI MINH CITY

Na het ontbijt kunt u vrij besteden tot uw vertrek naar het vliegveld voor uw vlucht naar Ho Chi Minh City.  Bij aankomst in Ho Chi Minh City ontmoet u uw gids en wordt u gebracht naar uw hotel. De rest van de dag is vrij te besteden.


DAG 9 HO CHI MINH CITY - CU CHI TUNNELS

Verken de historische bezienswaardigheden van Ho Chi Minh zoals de Notre Dame kathedraal, de voormalige Amerikaanse ambassade en beleef de spanning van markt activiteiten in Cho Lon, Ho Chi Minh City's Chinatown. In de namiddag verkennen we het fenomenale ondergrondse tunnel netwerk de Cu Chi.

DAG 10 VINH LONG - CAN THO

We rijden zuidwaarts en gaan aan boord van een motor boot voor een reis over de Mekong rivier. We verkennen onder andere de Cai Be floating market. Verder brengen we een bezoek aan de industrie-en boomgaarden van Vinh Long gevolgd door een lunch met lokale specialiteiten, voordat we rijden naar  Can Tho.


DAG 11 CAN THO - HO CHI MINH CITY

In de ochtend neemt een boot u mee naar de fascinerende floating market van Cai Rang. Vervolgens rijden we verder tot de lommerrijke waterwegen tot aan een fruitboomgaard waar u kunt genieten van heerlijke tropische vruchten en waar u kunt leren over de manier van leven in de Delta. Hierna keren we terug naar Ho Chi Minh City.


DAG 12 HO CHI MINH CITY - SIEM REAP

U heeft ter vrije besteding tot aan uw transfer naar het vliegveld van Ho Chi Minh voor uw vlucht naar Siem Reap. Bij aankomst in Siem Reap wordt u welkom geheten door uw Cambodjaanse gids en wordt u bracht naar uw centraal gelegen hotel. De rest van de dag is vrij om de stad te ontdekken.

DAG 13 SIEM REAP

In de morgen gaan we op weg naar de omgeving van de Angkor Thom stad met haar 600 jaar oude tempels. Tevens brengen we een bezoek aan De Bayon. Voordat u terugkeert naar uw hotel klimmen we naar een tempel bovenop de heuvel voor een prachtige zonsondergang met zicht op de in de 12e eeuw gebouwdeAngkor Wat.

DAG 14 SIEM REAP - PHNOM PENH

Na het ontbijt varen we langs de drijvende vissersdorpen van
Ton Le Sap Lake, het grootste meer in Zuidoost-Azië. Hierna wordt u gebracht naar het vliegveld van Siem Reap voor uw vlucht naar Phnom Penh. Bij aankomst op het vliegveld ontmoet u uw gids en wordt u gebracht naar uw centraal gelegen hotel voor verfrissing.


DAG 15 PHNOM PENH - VIENTIANE

We reizen naar de donkere kant van de Cambodjaanse geschiedenis waar we een bezoek aan het
Toul Sleng Genocide Museum en het the Killing Fields of Choung Ek brengen. U verkent de kleurrijke Midden-en Russische Markten of Silver Pagoda vóór uw transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Vientiane.

DAG 16 VIENTIANE

U brengt een bezoek aan het opvallende monument van Pha That Luang, de historische Wat Si Saket en Wat Ong Teu met zijn enorme bronzen Boeddha. U kunt ook een ochtend markt bekijken, genieten van de Franse architectuur of relaxen langs de Mekong River en genieten van een zonsopkomst.

DAG 17 VIENTIANE - LUANG PRABANG

In de ochtend vliegt u naar Luang Prabang. Deze stad is gelegen in de armen van de Mekong en Nam Khan Rivieren met een dramatisch berglandschap, historische tempels en het drukke verkeer van bergvolk handelaren. Luang Prabang is zeer betoverend. Bezoek de markt, Wat Xieng Thong en in de namiddag de berg Phu Si voor een prachtig uitzicht met zonsondergang.

DAG 18 LUANG PRABANG

Bezoek het Koninklijk Paleis Museum welke een kijkje geeft in Lao’s Royal Past. Vervolgens stappen we aan boord van een boot om met Boeddha gevulde grotten te bewonderen. De grot Pak Ou is een enorme ervaring.


DAG 19 VERTREK LUANG PRABANG

Na het ontbijt heeft u ter vrije besteding tot aan uw vertrek naar het vliegveld voor uw vlucht naar huis of uw volgende bestemming. 

Vanaf € 1503 p.p. 1503

19 dagen Indochina

Vanaf € 1503 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat