Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Myanmar >     21 daagse prive rondreis All over Myanmar

21 daagse prive rondreis All over Myanmar

Vanaf € 1741 p.p. 1741


Bezoek alle hoogtepunten van Myanmar, het voormalige Birma, in 21 dagen. Deze bijzondere reis brengt u naar Mandalay, Pin Oo Lwin, Monya, Bagan, Mt Popa, Kalaw, Inle Lake, Yangon, the Golden Rock en Ngapali beach.

Een prachtige reis in een van de meeste authentieke landen in Zuid Oost Azie.

Dag 1 – Mandalay (-)

Aankomst in Mandalay. U wordt opgewacht door uw gids en chauffeur en gebracht naar uw hotel in het centrum van de stad. Rest van de dag ter vrije besteding. Overnachting in Mandalay.

 

Dag 2 – Mandalay (O)

Na het ontbijt heeft u vrij om zelf te besteden. We raden u aan om een boottocht te maken naar Mingun, een eeuwen oude stad op relatief korte afstand van Mandalay. Verder is U-Bein Brigde een niet te missen highlight. Overnachting in Mandalay. 

 

Dag 3 – Mandalay – Pin Oo Lwin (O)

Ontbijt in uw hotel. U reist per prive gids naar Pin Oo Lwin. U bezoekt het oude station waar vele oude koloniale huizen en Britse tuinen zijn. Ontdek dit bijzondere plekje met paard en wagen. Overnachting in Pin Oo Lwin.

 

Dag 4 – Pin Oo Lwin – Mandalay (O)

Na het ontbijt vertrekken we weer richting Mandalay. U bent ter vrije besteding de rest van de dag. Overnachting in Mandalay.

Dag 5 – Mandalay – Monya (O)

Na het ontbijt vertrekking we richting Monya met gids en chauffeur. U kunt diverse stops maken onderweg indien gewenst. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Monya. 

 

Dag 6 – Monya – Bagan (O)

Na het ontbijt reist u prive verder naar Bagan en per boot over de Irrawaddy River. U arriveert in Bagan in de namiddag. U wordt per prive transfer naar uw hotel gebracht. Overnachting in Bagan.

Dag 7 – Bagan (O)

Ontbijt in uw hotel. Volledige dag vrij om Bagan te ontdekken met haar vele tempels, monnikken en andere natuur en cultuur. Overnachting in Bagan. 
 

Dag 8 – Bagan (O)

Ontbijt in uw hotel. Volledige dag vrij om Bagan te ontdekken. Overnachting in Bagan. 

 

Dag 9 – Bagan – Mt Popa – Kalaw (O)

Ontbijt in uw hotel. U reist per prive transfer naar Kalaw via Mount Popa. U overnacht in Kalaw. 

 

Dag 10 – Kalaw (O)

Ontbijt in uw hotel. Deze dag maakt u een trekking van een halve dag door de bergen van Sapa. Een geweldig programma met nog mooiere vergezichten. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Kalaw. 

 

Dag 11 – Kalaw – Inle Lake (O)

Ontbijt in uw hotel. U reist per prive auto naar de pier voor de boot naar Inle Lake. Inle Lake is veel water en uw hotel ligt dan ook aan, of drijft zelfs op het water. Overnachting in Kalaw.

Dag 12 – Inle Lake (O)

Ontbijt in uw hotel. Een volledige dag vrij om de drijvende dorpen en tuinen op Inle Lake te bezoeken. Vrij voor lunch en diner.

Overnachting op Inle Lake.

 

Dag 13 – Inle Lake (O)

Ontbijt in uw hotel. Een volledige dag vrij, of neem wat tijd om Kukka te bezoeken. Overnachting in Inle Lake.

Dag 14 – Inle Lake – Yangon (O)

Ontbijt in uw hotel. U reist per boot naar de pier. Aangekomen op het vaste land reist u per prive transfer naar Heho Airport voor uw vlucht naar Yangon. U komt aan in Yangon en heeft een prive transfer naar uw hotel. Overnachting in Yangon.

 

Dag 15 – Yangon (O)

Ontbijt in uw hotel. Volledige dag vrij om de hoofdstad van Myanmar te ontdekken. Overnachting in Myanmar.

 

Dag 16 – Yangon – Kyaiktiyo/ Golden Rock (O)

Ontbijt in uw hotel. Na het ontbijt reist u prive met gids en chauffeur naar Kyaiktiyo om de beroemde Golden Rock te bezoeken. Vrij voor lunch en diner. Overnachting bij de Golden Rock.

 

Dag 17 – Kyaiktiyo – Yangon (O)

Na het ontbijt reizen we per prive transfer terug naar Yangon. Vrij de rest van de dag. Overnachting in Yangon.

Dag 18 – Yagon – Ngapali (O)

Ontbijt in uw hotel. Transfer van uw hotel naar de luchthaven voor uw vlucht naar Ngapali. U komt aan in Ngapali en heeft een transfer naar uw hotel.

Overnachting in Ngapali.

Dag 19 and Dag 20 – Ngapali (O)

Ontbijt in uw hotel, volledige vrije dagen om zelf in te vullen en lekker te ontspannen aan het strand. Overnachting in Ngapali.

 

Dag 21 – Ngapali – Yangon (O)

Ontbijt in uw hotel. Prive transfer naar Ngapali Airport voor uw vlucht naar Yangon. Aankomst Yangon en connect met uw vlucht terug naar huis, of uw volgende bestemming.  

Opmerking: Ngapali strand is allleen goed tussen november - maart. In andere maanden raden we aan om in Thailand naar het strand te gaan.

Dit programma is volledig aan te passen op uw wensen en budget. Het programma kan ook andersom worden uitgevoerd, startend in Yangon en eindigend in Mandalay.

Vanaf € 1741 p.p. 1741

21 daagse prive rondreis All over Myanmar

Vanaf € 1741 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat