Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >     21 dagen privé reis Thailand

21 dagen privé reis Thailand

Vanaf € 1027 p.p. 1027

Een van onze mooiste reizen Thailand. Met deze individuele reis Thailand bezoekt u de Bangkok, River Kwai, Chiang Mai, Chiang Rai, Koh Samui (of Krabi). Een mooie rondreis door Thailand waar het hele gezin wat aan heeft. Kijk voor het programma van de reis Thailand onderstaand.

thailand-reizen-21-dagen-prive-1

Dag 1 - Bangkok 

Arriveer op het vliegveld van Bangkok waar u met een prive transfer naar uw hotel in het centrum van de stad wordt gebracht. Vrij voor de rest van de dag en een overnachting in Bangkok.

Dag 2: Bangkok (O)

Na het ontbijt ter vrije besteding of de mogelijkheid om een excursie te boeken.
Wij raden ons Bangkok City Flash programma aan. Wederom een overnachting in Bangkok.

thailand-reizen-21-dagen-prive-rondreis

Dag 3: Bangkok (O)

Na het ontbijt ter vrije besteding of een mogelijkheid om een excursies te boeken naar Ayuthaya, 'de oude hoofdstad van Siam', een ochtendtrip naar de kleurrijke drijvende markt of misschien een leuke fietstocht door de buitenwijken van Bangkok. Overnachting in Bangkok.

thailand-reizen-21-dagen-prive-rondreis

Dag 4: Bangkok - River Kwai (O, L, D)

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een vol dagprogramma naar de River Kwai/Kanchanaburi.
Een stop wordt gemaakt bij het museum, de gedenkplaats en de beroemde 'brug over de River Kwai'. Lunch en diner is inclusief. U overnacht op één van de drijvende hotelkamers op de Kwai Noi rivier. Zeer uniek! 

Dag 5: River Kwai (O, L, D)

Na het ontbijt bezoekt u het leuke nabij gelegen Mon-dorp. Na de lunch bent u vrij om te relaxen in uw hangmat voor uw hotelkamer of misschien boekt u een van de aangeboden excursies waaronder olifantrijden, kanovaren of 'tubing'.
Diner en overnachting op de Kwai Noi rivier.

thailand-reizen-21-dagen-prive-rondreis

Dag 6: River Kwai - Bangkok - nachttrein (O, L)

Na het ontbijt checkt u uit en vervolgens maakt u een rit over de beroemde 'Birma spoor lijn'.
Na de lunch een transfer terug naar Bangkok. Eind van de middag komt u aan op het treinstation voor uw nachttrein naar het noorden. U overnacht in de trein.

thailand-reizen-21-dagen-prive-rondreis

Dag 7: Chiang Mai (-)

U komt in de vroege ochtend aan in Chiang Mai. Welkom en transfer naar uw centraal gelegen hotel. In de middag staat een bezoek aan de prachtige Doi Suthep tempel op het programma. Vrij voor lunch en diner en overnachting in Chiang Mai.
 
Dag 8: Chiang Mai (O)

Na het ontbijt bent u vrij of kunt u een van de leuke excursies boeken zoals de cursus Thais koken, city tour, fietsen of een andere tour.
U bent vrij voor de lunch en het diner en overnacht in Chiang Mai.  

thailand-reizen-21-dagen-prive-rondreis

Dag 9: Chiang Mai - Lisu Lodge (O, L, D)

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een programma naar de leuke Lisu Lodge.
Olifant rijden, mountain biken en 'white water rafting' staan op het programma. Lunch en diner is inclusief en u overnacht in de Lisu LodgeDag 10: Lisu Lodge - Chiang Rai (O, L)

Na het ontbijt heeft u de gelegenheid voor een korte wandeling door het nabij gelegen Lisu-dorp.
U bent uitgenodigd bij de 'headman' van het dorp om een kopje thee te komen drinken. Aan het eind van de ochtend wordt u opgehaald door onze gids in Chiang Mai voor een transfer met stops, lokale lunch en bootrit over de Kok rivier naar Chiang Rai. U bent vrij voor het diner en overnacht in Chiang Rai.  

Dag 11: Chiang Rai (O)

Na het ontbijt bent u vrij om Chiang Rai te ontdekken of u kunt een leuke excursie boeken naar bijvoorbeeld de 'Gouden Driehoek' het 3 landen punt waar Thailand, Laos en Myanmar de grens delen. U bent vrij voor de lunch en het diner en overnacht in Chiang Rai. 

Dag 12: Chiang Rai (O)

Na het ontbijt bent u vrij. Overnachting in Chiang Rai. 

thailand-reizen-21-dagen-prive-rondreis

Dag 13: Chiang Rai - Bangkok - nachttrein (O)

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een transfer naar het vliegveld van Chiang Rai.
U vliegt naar Bangkok en bij aankomst wordt u met een prive transfer gebracht naar het treinstation voor de nachttrein naar Surat Thani - Zuid Thailand. Uw overnacht in een stapelbed met airconditioning in de trein. Diner kunt u bestellen in de trein.

Dag 14: Surat Thani - Koh Samui of Krabi (-)

In de vroege ochtend komt u aan in Surat Thani 800 km ten zuiden van Bangkok.  U wordt gebracht met prive tranfers van het  treinstation naar de pier gebracht, om met de ferry boot naar Koh Samui af te reizen. Op Koh Samui wordt u met een prive transfer gebracht naar uw hotel.
Overnachting Koh Samui.

Als u naar Krabi gaat, dan wordt u samen met anderen gebracht naar Krabi stadje. Vandaar gaat u met een prive transfer naar uw hotel by Ao Nang / Hat Nopparat strand. Overnachting Krabi.

thailand-reizen-21-dagen-prive-rondreis

Koh Samui is de strandbestemming voor reizen van 1 april tot en met 31 augustus en Krabi is de strandbestemming voor reizen van 1 september tot en met 31 maart (dit heeft te maken met het weer).

Dag 15 tot dag 20:  Koh Samui / Krabi (O)

Na het ontbijt ter vrije besteding. Overnachting op Koh Samui of in Krabi.

thailand-reizen-21-dagen-prive-rondreis

Dag 21: Koh Samui / Krabi – Bangkok (O)

Na het ontbijt ter vrije besteding tot aan de privé transfer naar het vliegveld voor een vlucht naar Bangkok. Arriveer op de luchthaven van Bangkok en stap over voor uw vlucht terug naar huis of naar uw volgende bestemming.

Einde van het programma.

Wilt u het goedkoper? Dat Kan. Wij kunnen b.v. lokale vluchten vervangen voor nachttreinen en enkele prive transfers vervangen voor 'joined' transfers (samen met anderen).

Wilt u meer comfort en luxe? Ook dat kan. Vermeldt u dit als u een boeking maakt of een verzoekformulier invult.

Of wilt u de reis verlengen, inkorten of aanpassen? Dat kan allemaal. Laat u het ons weten en wij komen terug met een voorstel aan de hand van uw wensen!
* prijzen in onze voorstellen zijn afhankelijk van de EUR - THAI BATH wisselkoersen.  

Vanaf € 1027 p.p. 1027

21 dagen privé reis Thailand

Vanaf € 1027 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat