Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Vietnam >     22 dagen reis Vietnam panorama

22 dagen reis Vietnam panorama

Vanaf € 1261 p.p. 1261
HA NOI, SA PA, HA LONG BAY, PHONG NHA CAVES, HUE, DA NANG, HOI AN, NHA TRANG, DA LAT, HO CHI MINH CITY, MEKONG DELTA.

Geniet van deze 22 daagse reis door Vietnam met enorm veel diversiteit, cultuur, historie en prachtige natuur.

DAG 1        AANKOMST HA NOI

U arriveert op het vliegveld Ha Noi Noi Bai. U wordt welkomgeheten door de guestservice en gebracht naar uw hotel. Na aankomst in het hotel krijgt u een welkomstdrankje en een korte uitleg over het programma. In de avond geniet u van een traditionele waterpoppenshow.


DAG 2        HA NOI

We maken een tour door President Ho Chi Minh’s Mausoleum en House on Stilts, the One Pillar Pagoda, Temple of Literature, gevolgd door een bezoek aan de Museum of Ethnology en het Hoa Lo Prison Museum. U drinkt een kop koffie bij Hoan Kiem Lake voordat we terug keren naar Ha Noi’s Old Quarter.


DAG 3        HA NOI - LAO CAI

In de ochtend bezoeken we Duong Lam, een typisch dorpje bij de Red River Delta. Het dorpje ligt buiten de stad. In de middag is het tijd om de stad te ontdekken op eigen gelegenheid voordat we vertrekken richting het treinstation voor de nachttrein naar Lao Cai.


DAG 4        LAO CAI - SA PA

Om ongeveer 6:30 uur in de ochtend komen we aan in Lao Cai. Vervolgens wordt u naar een voormalig Frans Hill Station gebracht, Sa Pa. Na de check in geniet u van een ontbijt en kunt u een bezoek brengen aan een lokale markt. In de middag wandelen we naar Cat Cat village en geniet u van de gastvrijheid van de vriendelijke bewoners. 

DAG 5        SA PA

Na een wandeling door de bergen van Lao Chai en de Ta Van Valley heeft u een prachtig foto moment bij de berg Fansipant. Verder volgen we de dagelijkse activiteiten van de lokale bewoners. In de namiddag beklimmen we de Ham Rong Mountain voor een geweldig uitzicht.DAG 6        SA PA - HA NOI

Na het ontbijt lopen we door de Lao Chai Bergen en de Ta Van Valley. Vanaf hier kunnen we de Chinese grens zien. We bezoeken het dorpje Ta Phin. U kunt ook kennis maken met de Red Dzao bewoners. Na een dag in Sa Pa reizen we naar het treinstation voor een nachttrein naar Ha Noi.

DAG 7        HA NOI - HA LONG BAY

In de vroege ochtend komt u aan in Ha Noi. U ontbijt in een restaurant welke op de route ligt van de volgende locatie: Ha Long. U vaart door de Halong Bay en geniet van een welkomstdrankje en een heerlijke lunch.
We verkennen prachtige grotten, u kunt zwemmen en 's nachts kunt u proberen te vissen.DAG 8         HA LONG - DONG HOI

Na een verfrissende duik en een brunch varen we richting de haven voor de terugreis naar Ha Noi. Onderweg stoppen we bij Dong Trieu Ceramic village waar u kunt genieten van de gastvrijheid van de bewoners. Tevens ziet u bijzondere handgemaakte voorwerpen. U heeft nog wat tijd om Ha Noi te ontdekken voordat we de nachttrein naar Dong Hoi nemen.

DAG 9         DONG HOI

We arriveren in Dong Hoi in de ochtend. Vanaf het treinstation rijden we naar ons hotel voor een ontbijt. Na het ontbijt gaan we aan boord van een boot voor een cruise over de Sen River naar de Phong Nha grotten, een van de mooiste van Vietnam.DAG 10         DONG HOI - HUE

Na het ontbijt rijden we richting het zuiden naar de voormalige hoofdstad Hue. In de middag wandelen we over padden en bezoek de indrukwekkende Imperial Citadel en Forbidden Purple City. U overnacht in Hue.


DAG 11         HUE

In de vroege ochtend arriveren we in Hue. Na een korte rust gaan we naar de Perfume River voor een vaartocht naar Thien Mu, naar Vietnam’s oudste Pagodas. Vervolgens komen we aan bij de tombe van Koning Ming Mang waar we tevens prachtige tuinen bekijken.


DAG 12        HUE - DA NANG - HOI AN

Vandaag beginnen we met een wandeling door het prachtige Hue. Vervolgens een boottocht over de indrukwekkende Hai Van Pass. Vanaf hier komen we aan in Da Nang. Hier brengen we een bezoek aan het museum Cham Sculpture en vervolgen we onze weg naar Hoi An. Na aankomst in Hoi An heeft u ter vrije besteding.


DAG 13        HOI AN

Deze ochtend verkennen we Hoi An, waar gerestaureerde huizen, winkels, Chinese aula’s, pagodes, gedeelde waterputten en de Japanse overdekte brug een levendig beeld schetsen. De rest van de dag is vrij om te verkennen in uw eigen tempo. Bezoek meer temples of ga naar het nabijgelegen Cua Dai Beach voor ontspanning op het strand.

DAG 14        HOI AN - NHA TRANG

Na het ontbijt heeft u de tijd om rond te wandelen in de stad. U kunt een lokale markt of shopping mall bezoeken. In de middag wordt u naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht naar Nha Trang. Na een ontvangst door de tour guide wordt u naar het hotel gebracht. De avond heeft u vrij te besteden.DAG 15         NHA TRANG

U bezoekt vandaag de 9e eeuwse
Po Nagar Tower. Vervolgens varen we door naar het eiland Nha Trang Bay. Voordat we terugkeren naar het vaste land krijgt u nog een lunch geserveerd bij Mieu Island.


DAG 16         NHA TRANG - DA LAT

Na te hebben uitgerust op het strand brengen we een bezoek aan de centrale hooglanden en ontdekken we vredig Da Lat, een voormalig French hill station welke intact is gebleven na de oorlog. Verder bezoekt u bijzondere bloementuinen en maakt u kennis met de bevolkingsgroep in Vietnam.

DAG 17         DA LAT

U kunt Vietnam´s meest kleurrijke markt bezoeken met lokale producten. Verder kunt u de Summer Palace van Bao Dai bezoeken. Ook maken we een korte treinrit door omliggende dorpen. De avond heeft u vrij te besteden.

 

DAG 18         DA LAT - HO CHI MINH CITY

Na het ontbijt rijden we richting Ho Chi Minh City. Onderweg brengen we een bezoek aan een kleine door van de Kriang en rout. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding om Ho Chi Minh op eigen gelegenheid te ontdekken.DAG 19        HO CHI MINH CITY - CU CHI TUNNELS

Na het ontbijt lopen we door de beroemde Dong Khoi Street en komen we langs  het stadhuis en de Notre Dame kathedraal gevolgd door een tour in het presidentieel paleis en de War Crimes Museum.

In de namiddag rijden we ongeveer 250 kilometer naar de bijzondere Cu Chi tunnels welke gebruikt werden in de oorlog tussen Vietnam en Amerika.DAG 20         VINH LONG - CAN THO

Vanaf Ho Chi Minh rijden we richting het zuiden naar Vinh Long, waar we aan boord gaan van een boot voor een tour over de Mekong River. U bezoekt onder andere de floating market Cai Be. Het bezoek wordt gevolgd door een lunch met lokale specialiteiten. Vervolgens reizen we door naar Can Tho

DAG 21         CAN THO - HO CHI MINH CITY

In de ochtend varen we naar de opmerkelijke floating market Cai Rang. Onderweg bekijken we fruittuinen met tropisch fruit en leren we over de Delta waterwegen. Vervolgens keren we terug naar Ho Chi Minh waar u de rest van de dag vrij te besteden heeft.

DAG 22        VERTREK HO CHI MINH CITY

Na het ontbijt heeft u ter vrije besteding tot aan uw vertrek naar het vliegveld van Ho Chi Minh voor uw vlucht naar huis of volgende bestemming. 

Vanaf € 1261 p.p. 1261

22 dagen reis Vietnam panorama

Vanaf € 1261 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat