Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Vietnam >     3 dagen Ho Chi Minh en de Cu Chi Tunnels

3 dagen Ho Chi Minh en de Cu Chi Tunnels

Vanaf € 164 p.p. 164

Een leuk kort 3 daags programma waarbij u de hoogtepunten bezoekt van Zuid Vietnam: Ho Chi Minh City het voormalig Saigon 'Het Parijs van Zuid Oost Azie!' en de Cu Chi Tunnels.

 


Dag 1: Aankomst - Ho Chi Minh City (-)


U komt aan op Tan Son Nat Airport en wordt met een transfer naar uw hotel gebracht. Nadat u bent ingecheckt krijgt u een tour door de stad en bezoekt u onder andere het History Museum, de Vinh Nghiem Pagoda, het Grand Theatre, de Notre Dame Cathedral en het History Museum. U dineert en slaapt in Ho Chi Minh City, de lunch en het diner zijn op eigen gelegenheid.

Dag 2: Cu Chi Tunnels (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt bezoekt u de Cu Chi tunnels, het fameuze ondergrondse gangenstellen uit de Amerikaanse oorlog. Na  uw bezoek gaat u terug naar Ho Chi Minh City en luncht u in een lokaal restaurant. Na de lunch bezoekt u onder andere de Notre Dam van Vietnam, het oude post kantoor, Chinatown, Art-street en de oudste tempel van Ho Chi Minh City. U arriveert terug in uw hotel in de namiddag. U bent vrij voor het diner en overnacht in Ho Chi Minh City.

 
Dag 3: Vertrek - Ho Chi Minh City (O)
Na het ontbijt heeft u de ochtend om vrij te besteden. Inbegrepen in de trip is een transfer terug naar de luchthaven voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.
Vanaf € 164 p.p. 164

3 dagen Ho Chi Minh en de Cu Chi Tunnels

Vanaf € 164 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat