Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Vietnam >     4 dagen Hanoi en Ha Long Bay

4 dagen Hanoi en Ha Long Bay

Vanaf € 222 p.p. 222

Een leuk kort programma waarbij u in 4 dagen Hanoi en de prachtige baai van Halong zult bezoeken.


Dag 1: Hanoi (-)

U wordt verwelkomt op de luchthaven en vertrekt met transfer naar uw hotel. Nadat u bent ingecheckt heeft u de rest van de dag om zelf Hanoi te ontdekken.  U overnacht in Hanoi.


Dag 2: Hanoi - Ha Long Bay (ontbijt, lunch, diner)

Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw Engels sprekende gids en gaat u met een gezamenlijke transfer naar Halong Bay. Hier boordt u een Vietnamese Junk voor lunch en u bezoekt het Sung Sot grot. Hier is ook tijd om te relaxen of met een kayak naar een nabijgelegen vissersdorpje te gaan als het weer het toelaat. Terug in de middag naar de Junk voor diner en overnachting in uw prive cabine.Dag 3: Halong Bay - Hanoi (ontbijt, lichte lunch)

Na het ontbijt is er tijd om aan Tai Chi op het bovendek mee te doen. De Junk vaart langzaam naar Titov eiland waar u kunt relaxen, zwemmen, kayakken of een 'hike' kunt maken naar de top van het eiland waar u wordt beloond met een prachtig uitzicht over Halong Bay. Terug naar de junk voor de transfer terug naar Halong haven. Na een lichte lunch gaat u weer terug naar Hanoi voor uw overnachting.

 
Dag 4: Vertrek uit Hanoi (ontbijt)
U ontbijt in uw hotel en kunt na het ontbijt wat tijd doorbrengen om te winkelen of de stad te verkennen. Hierna vertrekt uw transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.   
Vanaf € 222 p.p. 222

4 dagen Hanoi en Ha Long Bay

Vanaf € 222 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat