Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Cambodia >     5 dagen Phnom Penh - Siem Reap

5 dagen Phnom Penh - Siem Reap

PHNOM PENH – SIEM REAP

Een prive reis door Cambodja met alle hoogtepunten van Phnom Penh en Siem Reap inclusief 4 overnachtingen in een hotel met dagelijks ontbijt. Bekijk onderaan de pagina wat inclusief is.DAG 01 AANKOMST - PHNOM PENH (-)

U komt aan in Phnom Penh per avondvlucht. Phnom Penh wordt ook wel gezien als de stad met behoudt van zijn traditionele Khmer en koloniale charme. Onder andere Franse villa's langs de weg en met bomen omzoomde  boulevards herinneren de bezoeker eraan dat de stad ooit werd beschouwd als de parel van Zuidoost-Azië. De recente politieke veranderingen/hervormingen hebben geleid tot een economische Bloei en door de gehele stad springen er nieuwe hotels, restaurants, barretjes en discotheken uit de grond. Na aankomst in uw hotel bent u vrij om uw tijd zelf in te vullen.


DAG 02 PHNOM PENH - SIEM REAP (O/L)

We beginnen de dag met een bezoek aan het Koninklijk Paleis, gebouwd in 1866 door de voorgangers van koning Norodom. Dit paleis is een van de meest opvallende indrukwekkende Khmerstijl paleizen. Nabij het Koninklijk Paleis bekijken we de Zilveren Pagode (De Emerald Buddha tempel), waar vele Boeddha beelden te bezichtigen zijn, gemaakt en versierd met diamanten, smaragd, goud en zilver. We hervatten de reis met een bezoek aan het Independente Monument voordat we een bezoek aan het Nationale Museum brengen. Verder bezoeken we Wat Phnom Penh Daun.

Dan nemen we een korte vlucht van Phnom Penh naar Siem Reap. Bij aankomst op de luchthaven wordt u ontvangen en overgebracht naar uw hotel. Bij aankomst in het hotel bent u vrij om uw tijd zelf  in te vullen.


DAG 03 SIEM REAP EXPLORATIE (OL)


We beginnen de dag met fiesten (circa 45 minuten) naar werelderfgoed locaties op de minder begane wegen.
Tijdens de rit door de jungle passeren we een lokaal dorp en een plaatselijke winkel. Het is een zeer bijzondere en actieve dag en u verkent enkele van de mooiste tempels van Angkor. U brengt een bezoek aan de West Gate van Angkor Thom welke nog onontdekt is door het massatoerisme. 

DAG 04 SIEM REAP EXPLORATIE (OL)

We vertrekken op een ossenwagen om een bezoek te brengen aan het Khmer Dorp en genieten van een prachtig uitzicht op de rijstvelden, de vele palmbomen en de heerlijke frisse lucht. Vervolgens stappen we aan boord van de boot in Tonle Sap Lake en kunt u genieten van een korte cruise langs drijvende dorpen compleet met scholen, restaurants en ziekenhuizen. Vervolgens brengen we een bezoek aan Puok - Wat de thuisbasis is van de Artisans d'Angkor Silk Farm.
Vandaag is uw kans om daadwerkelijk te zien hoe het dagelijks leven er aan toe gaat in een Cambodjaanse dorp.

DAG 05 SIEM REAP - VERTREK (O)

Transfer naar de luchthaven van Siem Reap voor vertrek naar de volgende bestemming. Neem afscheid van uw Cambodjaanse gids en chauffeur, en natuurlijk van het geweldige land Cambodja zelf. Tot ziens Cambodja!! 


(Einde van onze service).

5 dagen Phnom Penh - Siem Reap

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat