Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Laos >     5 dagen Chiang Khong overland naar Luang Prabang

5 dagen Chiang Khong overland naar Luang Prabang

Dag 1: Aankomst in Chiang Khong - Houeixay - Luang Namtha (L/D)

Na het ontbij wandelt u vanuit het grensdorpje naar de grens tussen Thailand en Laos. Maakt u zich over de bagage geen zorgen, de tourleiding regelt dit voor u. U loopt richting de ferry die u over het water brengt. Vanaf het moment dat u de boot op gaat bent u zelf verantwoordelijk voor uw bagage. Eenmaal met de ferry over de rivier staat de vriendelijke douane van Laos op u te wachten. Na het inklaren ontmoet u uw lokale gids en rijdt u naar Luang Namtha, onderweg bezoekt u Ban Nam Khok, waar de bevolking lokale whisky stookt. Hierna bezoekt u Ban Nam Chang, een hill tribe stam waarna u doorreist naar uw eindbestamming van de dag; Luang Namtha.

Dag 2: Luang Namtha - Muang Sing (O/L/D)

Na het ontbijt rijdt u in de richting van Muang Singh. Onderweg stopt u bij ‘minority’ stammen als de Akha, de Lantan en de Hmong. U komt aan op uw eindbestemming voor zonsondergang en heeft na het diner tijd voor uzelf.

 

Dag 3: Muang Sing - Oudimxay (O/L/D)

Na het ontbijt en nadat u bent uitegcheckt rijden we verder in de richting van Oudomxay via Luang Namtha. Onderweg heeft u de tijd om hill tribes te bezoeken die hun leven leiden dat ver is verwijderd van de bewoonde wereld zoals wij hem kennen, een fantastische ervaring. Eenmaal aangekomen in het hotel in Oudimxay checkt u in en wacht een heerlijk diner u op.

Dag 4: Oudomxay - Nongkhiaw (O/L/D)

Vandaag vervolgt u uw reis en rijdt u uit de vallei waar u de afgelopen dagen tal van stamen en verlaten dorpjes heeft leren kennen. Terwijl u uit de vallei rijdt geniet van het prachtige uitzicht van de omgeving en nabijgelegen dorpjes. U ziet hoe de leden van de Hmong stam leven en komt na een dag ervaringen aan in uw bungalow resort aan de rivier.

Dag 5: Nongkinaw - Luang Prabang (B/L)

De laatste dag gaat u na het ontbijt met een traditionele Sapan boot de geweldige, groen-achtige Ou rivier op. Onderweg ziet u de Pac ou grotten en de spectaculaire krijtrotsen die kenmerkend zijn voor dit deel van laos. Onderweg stoppen we voor de luch in een klein, lokaal restaurantje. Verder strooomopwaarts ziet u na de lunch de monding van de Nam Ou rivier en de Tham Ting grotten, waar u naar toe klimt via een lange, stijle trap. Na het ontdekken van de grotten vervolgt u uw trip richting Luang Prabang, waar u aankomt voor zonsondergang.

5 dagen Chiang Khong overland naar Luang Prabang

 

Toon alle data met prijs informatie

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat