Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Cambodia >     5 dagen Sihanouk Ville - Cambodja strand

5 dagen Sihanouk Ville - Cambodja strand

Vanaf € 177 p.p. 177

Een 5 daagse prive reis (4 nachten) door Cambodja, van Phnom Pehn naar Sihanouk Ville.


DAG 01 PHNOM PEHN – SIHANOUK VILLE (-)

In de ochtend ontmoet u onze gids en chauffeur en vervolgens rijdt u direct naar Sihanouk Ville (ongeveer 3 uur). Na aankomst checkt u in bij het hotel en heeft u de tijd om tot rust te komen.
De wonderbaarlijke stranden van Sihanouk Ville zijn enkele van de meest ongerepte stranden in Zuid-Oost-Azië, ondanks het snel groeiende toerisme in de regio.

Het strand strekt zich ongeveer  10 km langs de gehele lengte van de stad en er zijn tientallen kleine eilanden op slechts een korte boottocht afstand, die zorgen voor het perfecte tropische uitje, met faciliteiten voor zwemmen, snorkelen of duiken. Deze vrije dag geeft u de mogelijkheid om heerlijk te genieten van de zon en zee en uw tijd te besteden met zwemmen of gewoon lekker luieren op het strand. 'S avonds overnacht u in het hotel in Sihanouk Ville.

DAG 02 - 04 SIHANOUK VILLE - VRIJE TIJD (O)

Vandaag heeft u ter vrije besteding om te genieten van deze prachtige badplaats. Sihanouk Ville is eind jaren vijftig opgericht als een havenstad en is nieuwer, meer stedelijker en kosmopolitischer dan de meeste provinciale Cambodjaanse steden. Tegenwoordig  is Sihanouk Ville evenzeer een badplaats als een havenstad en trekt het een toenemend aantal strandgangers vanuit Phnom Penh zowel als buitenlandse bezoekers aan. Toch is levensritme in Sihanouk Ville zeer rustig en ontspannen.


DAG 05 SIHANOUK VILLE – PHNOM PEHN (O)

Vandaag hebben we een halve dag vrij voor uw ontspanning. Op het strand kunt u een boot huren om de nabijgelegen eilanden te verkennen of het Ream Nationale Park te bezoeken dat bekend staat om haar mangrove bos en het ecosysteem. Deze optionele activiteiten zijn niet opgenomen in het programma, onze gids zal echter van dienst zijn om u te adviseren en u waardevolle informatie te verstrekken. In de vroege middag vertrekken we van Sihanouk Ville richting Phnom Penh (of breidt uw reis uit met een trip naar KEP –of een grens overgang richting Vietnam, Prek Chak - Xa Xia of de grens over richting Thailand, Cham Yeam - Hat Lek) en reist u door het spectaculaire landschap. Vervolgens een transfer naar de luchthaven van Phnom Penh voor uw vertrekvlucht naar een andere bestemming.

(Einde van onze diensten).

 
 
Vanaf € 177 p.p. 177

5 dagen Sihanouk Ville - Cambodja strand

Vanaf € 177 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat