Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Laos >     7 dagen Vientiane - Vang Vieng - Luang Prabang

7 dagen Vientiane - Vang Vieng - Luang Prabang

Vanaf € 333 p.p. 333

Een prachtig programma over land van Vientiane naar het Noorden van Luang Prabang. U reist via het prachtige Vang Vieng!

Let op: Dit programma kan tevens in tegengestelde richting worden geboekt, dus van Luang Prabang via Vang Vieng naar Vientiane


Dag 1: Aankomst Vientiane (-)

U begint uw reis in Laos als u aankomt en wordt opgehaald door onze chauffeur die u naar uw hotel brengt. Nadat u bent ingecheckt en zich heeft opgefrist maakt u een tour langs de mooiste plekken van Vientiane, zoals de tempels Wat Sisaket en Wat Pra Keo en de heilige stupa, That Luang. Tevens ziet u de Arc de Triopmhe van Laos, de indrukwekkende Patuxai. U overnacht de eerste nacht in Vientiane en kunt hier op eigen gelegenheid het diner gbruiken.  

Dag 2: Vientiane - Vang Vieng (O)

Na het ontbijt gaat u met uw gids en chauffeur onderweg naar Van Vieng. Onderweg stopt u bij een aantal mooie plaatsen, zoals de archeologische plaats Vang Xang die dateert uit de 11e eeuw. U steekt de Nam Song rivier over en vervolgt het programma met een tocht te voer door het adembenemend mooie landschap. U komt aan bij Tam None grotten en lokale bergdorpjes die u beiden kunt bezichtigen. Nadat u in de bergen van de zonsondergang hebt genoten gaat u terug naar Vang Vien waar u de nacht doorbrengt. Het diner en de avond kunt u naar eiegen gelieven invullen.

Dag 3 : Vang Vieng (O)

Na het ontbijt staat een trekking op het programma in de omgeving van Vang Vien. Tijdens de trekking bezoekt u grotten, dorpjes en geisoleerde bergstammen waar u kennis maakt met de vriendelijkheid van deze gastvrije mensen. De middag in Vang Vien kunt u na de lunch zelf indelen.

 

Dag 4: Vang Vieng - Luang Prabang (O)

U start vroeg in de ochtend en rijdt naar Luang Prabang, misschien wel de stad waarin de Aziatische cultuur het best bewaard is gebleven. De weg die naar Luang Prabang leid is een uitdagende ervaring; stijle en soms slechte wegen maken de tocht een aardige ondernemeng. De slechte wegcondities worden ruimschoots goedgemaakt door de prachtige omgeving waar u doorheen reist. Onderweg maakt u stops op interessante plaatsen. In Luang Prabang bezoekt u de stupa van Wat Visoun en Wat Aham en we sluiten de dag af met een bezoek aan een tempel op een heuvel van waaraf u de zonsondergang op u kunt laten inwerken.

Dag 5: Luang Prabang (O)

Vandaag staat in de ochtend ‘sightseeing’ op het progamma. U bezoekt oude tempels en Ban Phanom dat bekend staat om haar handgeweven producten. In de middag bent u terug in Luang Prabang waar u vrij bent om het diner en de avond naar eigen wens in te vullen.

Dag 6: Luang Prabang (O)

U kunt vandaag vroeg in de ochtend opstaan en meedoen met een Boedistisch ritueel waarbij de monniken de straat op gaan om aalmoezen (vooral eten) van inwoners te ontvangen. Na het ontbijt bezoekt u het oude Royal Palace en watervallen die natuurlijke, verfrissende zwembaden hebben gevormd die u zelf kunt uitproberen. Na de lunch bezoekt u een minderheidsdorpje en een opvangplaats voor de bedreigde zwarte beersoort. U komt terug in Luang Prabang waar u het diner en de avond vrij in kunt delen.

 

Day 7 : Vertrek - Luang Prabang (O)

Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven van Luang Prabang, uw 7-daagse rondreis over land is tot een einde gekomen.  

Vanaf € 333 p.p. 333

7 dagen Vientiane - Vang Vieng - Luang Prabang

Vanaf € 333 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat