Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Vietnam >  Hanoi >  14 dagen Vietnam Hoogtepunten - Prive

14 dagen Vietnam Hoogtepunten - Prive

Vanaf € 678 p.p. 678

Deze 14 daagse rondreis langs alle  hoogtepunten van Vietnam geeft je de beste indruk van dit land in een korte tijd. De reis combineert de bruisende Aziatische steden zoals Ha Noi en Ho Chi Minh City, met prachtige World Heritage gebieden (Ha Long Bay) en de wonderschone natuur. De transfers zijn ook zeer divers dit maakt het reizen leuk en spannend. Aan het einde van deze reis kunt u ontspannen en nagenieten van uw reis op het witte zandstrand van Phan Thiet.

Dag 1 -  Ha Noi (-)
Aankomst bij het
luchthaven in Hanoi, welkom en prive  transfer naar hotel voor check-in en vrije tijd. Het hotel begeeft zich in het oude kwartier van Hanoi en dicht bij het 'zwaard' meer en het rode bruggetje. Overnachting in Hanoi.

Dag 2 - Ha Noi (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Volle dag is ter vrije besteding.

Dag 3 - Ha Noi - Ha Long (ontbijt, lunch en diner)
Deze ochtend reizen we naar de World Heritage site van Ha Long Bay, waar op de boot en weelderige zeevruchten feest op ons wacht. Cruisen onder de kalkstenen eilandjes is er gelegenheid om de prachtige grotten te verkennen, te zwemmen of per kayak naar het nabijgelegen vissersdorpje te paddlen. In de avond wordt het diner geserveerd op de boot, waarna we kunnen experimenteren met een aantal avond-activiteiten, voordat hij zich in onze comfortabele hutten voor de nacht.
Accommodatie: Aan boord van de boot!

   

Dag 4 -  Ha Long - Ha Noi - Trein naar  Hue (ontbijt, lichte lunch)
Na het ontbijt, bezoeken we het Titov eiland om te relaxen, zwemmen, of een 'hike' te maken naar de top van het eiland. Terug naar de cruise en na een lichte lunch, zal je van boord gaan en terug rijden naar Ha Noi. Vrije tijd tot transfer naar het treinstation voor de nachttrein naar Hue.

Dag 5 - Hue (ontbijt)
Aankomst in Hue in de ochtend, een ontmoeting met onze lokale gids en transfer naar hotel het hotel. In de middag bent u vrij om zelf de oude stad te ontdekken zoals de oude tomben van de koningen, het Imperial Palace, de Perfume Rivier of de Pagoda van de Celestial Lady. Overnachting in Hue.

Dag 6 - Hue - Hoi An (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Transfer naar Hoi An, en route worden stops gemaakt bij Lang Co strand en de Hai Van Pass. Bij aankomst, ter vrije besteding. Overnachting in Hoi An.

Dag 7-  Hoi An (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Volledige dag is ter vrije besteding en het is heel makkelijk om zelf Hoi An te ontdekken wandelend of per fiets. Overnachting in Hoi An.Dag 8 -  Hoi An (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Volledige dag is ter vrije besteding. Misschien leuk om naar het strand te gaan of naar een nabijgelegen snorkel eilandje. Overnachting in Hoi An.

Dag 9 - Hoi An - Da Nang - Ho Chi Minh City (ontbijt)
Ontbijt in het hotel en vrij tot aan de transfer naar het vliegveld voor de vlucht naar Ho Chi Minh City. Bij aankomst, een ontmoeting met onze lokale gids en transfer naar het hotel voor check-in en ontspanning.

Dag 10 - Ho Chi Minh City - Cu Chi - Ho Chi Minh City (ontbijt, lunch)
Ontbijt in het hotel. S’ochtends bezoeken we Cu Chi, beroemd om zijn uitgebreide netwerk van tunnels gebruikt om guerrilla-strijders die tegen de Amerikaanse strijdkrachten te verbergen. Hier bezoeken we de ondergrondse schuilplaatsen, waar de revolutionaire kaders leefden. De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant. 'S Middags is ter vrije besteding. Overnachting in Ho Chi Minh City.

Dag 11-  Ho Chi Minh City - Phan Thiet - Mui Ne (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Transfer naar Phan Thiet. Bij aankomst, ter vrije besteding en overnachting aan het witte zandstrand van Mui Ne.

Dag 12 - Mui Ne - Phan Thiet (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Volledige dag is ter vrije besteding of een optionele excursie kan worden geboekt naar de 'duinen' van Mui Ne. Overnachting in Mui Ne.


Dag 13 -  Phan Thiet (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Volledige dag is ter vrije besteding en overnachting in Mui Ne.

Dag 14  -  Mui Ne, Phan Thiet - Ho Chi Minh City - VERTREK (ontbijt)
Ontbijt in het hotel, op vrije tijd tot transfer naar de luchthaven voor vertrek vlucht terug naar huis.

 

~Einde van het  Programma~

Vanaf € 678 p.p. 678

14 dagen Vietnam Hoogtepunten - Prive

Vanaf € 678 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat