Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Cambodia >  Siem Reap >  3 Dagen Phnom Penh - Takeo - Kep

3 Dagen Phnom Penh - Takeo - Kep

Een korte rondreis inclusief 2 nachten om het interessante Cambodja te ontdekken van Phnom Penh naar Takeo en Kep. Bekijk onderaan de pagina wat in- en exclusief is. 

Hoogtepunten:

Ontspan in Kampot, een pittoresk stadje aan de rivier, waar sommige van de best bewaarde koloniale architectuur van Cambodja te vinden is. Reis door de jungle naar Bokor Hill station, met zijn griezelige verlaten gebouwen en een adembenemend uitzicht over de kust van Cambodja. Verken verlaten villa's en afgelegen eilanden in de koloniale badplaats van Kep, een stadje dat langzaam tot leven aan het komen is.

U ervaar een overnachting op een verlaten eiland - Rabbit Island. U reist terug op een boot langs Angkoriaanse grachten om de oude tempel van heuvel Phnom Da te bezoeken, gelegen tussen weelderige rijstvelden.


DAG 1: PHNOM PENH – TAKEO - KEP (L)

‘S ochtends verlaat u Phnom Penh richting het zuiden om in eerste instantie Tonle Bati te bezoeken, waar u de kleine maar pittoreske Angkoriaanse tempel van Ta Prohm kunt verkennen. Op de oevers van de nabijgelegen rivier zijn er een reeks bamboe hutjes met hangmatten, een geweldige plek voor een ontspannend drankje. Vervolgens rijden we per auto naar het rustige stadje Takeo met daarop volgend een korte cruise naar de stad Angkor Borei, gelegen op slechts een paar kilometer afstand van de Vietnamese grens. Er is een klein museum dat een aantal reproducties van beelden toont van de nabijgelegen ruïnes en enkele artefacten daterend uit de 4e eeuw.

Na het zien van deze indrukwekkende locatie, vervolgen we onze boottocht naar een pre-Angkoriaanse stijl tempel van Phnom Da en een nabijgelegen tempel van Asram Maharosei. Het steile pad over een aantal grote rotsen onderscheidt Asram Maharosei van andere tempels in Cambodja. U vervolgt uw reis met een schilderachtige rit zuidwaarts richting KEP. De zuidelijke kust van Cambodja, grenzend aan Vietnam, deed in de vroege jaren van de 20e eeuw dienst als een glorierijke badplaats voor de Fransen. Het doet denken aan
de sfeervolle de Franse Riviera steden langs de mediterrane kust, de steden Kep, Kampot en Sihanoukville hebben met bomen omzoomde brede wegen langs de oceaan, grote standbeelden, luxe villa's, casino's en zelfs een paleis, dat uitkijkt op de Golf van Thailand.Overnachting in KEP.

DAG 2: KEP – RABBIT ISLAND

Vroeg in de ochtend vertrekt u per boot naar Koh Tonsai (Rabbit Island), waar u de dag op uw gemak kan doorbrengen  met het verkennen van Rabbit eiland’s adembenemende stranden. Bij aankomst zult u zich vestigen op een kleine lokale camping met een restaurant en andere eenvoudige voorzieningen. U kunt zwemmen, snorkelen, lekker luieren of een twee uur durende tocht door het interieur van het eiland maken en genieten van een lunch op het strand voordat u terugkeert naar het vaste land in de middag. Overnachting in KEP

DAG 3: KEP - PHNOM PHEN (O)

Een vroege start van de dag om een bezoek te brengen aan de levendige krab markt. Aanschouw hoe de lokale vrouwen hun met schaaldieren beladen manden aan wal trekken en het loven en bieden van de lokale restauranthouders die druk bezig zijn te onderhandelen. Vervolgens kunt u genieten van het prachtige landschap tijdens de mooie terugrit naar Phnom Penh (of breidt uw reis uit met een trip naar Sihanouk Ville of steek de grens over naar Vietnam, Prek Chak - Xa Xia). Bij aankomst bent u vrij om verder te gaan met uw reisplannen, na het meemaken van een gevarieerd programma in Cambodja heeft u enkele prachtige herinneringen.

(Einde van onze diensten)

3 Dagen Phnom Penh - Takeo - Kep

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat