Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Cambodia >  Pnom Phen >  3 dagen Sihanouk Ville - Cambodja strand

3 dagen Sihanouk Ville - Cambodja strand

PHNOM PENH – SIHANOUK VILLE – PHNOM PENH

Een drie daagse prive reis (2 nachten) door Cambodja inclusief ontbijt zoals onderstaand aangeven. Bekijk onderaan de pagina wat in- en exclusief is. 


DAG 01 PHNOM PENH – SIHANOUK VILLE (-)

‘S ochtens ontmoet u onze gids en chauffeur en vervolgens rijdt u direct naar Sihanouk Ville (ongeveer 3 uur). Na aankomst checkt u in bij het hotel en heeft u de tijd om tot rust te komen. De wonderbaarlijke stranden van Sihanouk Ville zijn enkele van de meest ongerepte stranden in Zuid-Oost-Azië, ondanks het snel groeiende toerisme in deze regio.

Deze vrije dag geeft u de mogelijkheid om heerlijk te genieten van de zon en zee en uw tijd te besteden met zwemmen of gewoon lekker luieren op het strand. ‘S avonds overnacht u in het hotel in Sihanouk Ville.

DAG 02 SIHANOUK VILLE - VRIJE TIJD (O)

Vandaag heeft u de dag ter vrije besteding om te genieten van deze prachtige badplaats. Sihanouk Ville is eind jaren vijftig opgericht als een havenstad en is nieuwer, meer stedelijker en kosmopolitischer dan de meeste provinciale Cambodjaanse steden. Tegenwoordig  is Sihanouk Ville evenzeer een badplaats als een havenstad en trekt het een toenemend aantal strandgangers vanuit Phnom Penh zowel als buitenlandse bezoekers aan. Toch is het levensritme in Sihanouk Ville zeer rustig en ontspannen.

DAG 03 SIHANOUK VILLE – PHNOM PEHN (O)

Vandaag heeft u een halve dag vrij voor ontspanning. In de vroege middag vertrekken we van Sihanouk Ville richting Phnom Penh (of u kunt uw reis uitbreiden met een trip naar KEP –of een grens overgang richting Vietnam, Prek Chak - Xa Xia of de grens over richting Thailand, Cham Yeam - Hat Lek) en reist u door het spectaculaire landschap. Einde middag vertrekt u richting de luchthaven van Phnom Penh voor uw vertrekvlucht naar een andere bestemming.

(Einde van onze diensten).

3 dagen Sihanouk Ville - Cambodja strand

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat