Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Gastenboek pagina 2

 


Party Bouchie

14 juni  - 15 juni 2009  (2 Dagen / 1 Nacht Mekong Delta Programma)
Can Tho (Vietnam) 

Dear,

 

We are back from our trip to Vietnam and everything went smoothly.

As usually everything that we had asked to your company was well organized: especially our best thank for the very good guide we had at the Mekong Delta: we received a lot of information, not only about that area but as well very interesting information about the history of Vietnam.

 

Thank you.

 

Frank Bouchier

 


Familie Louwerse

18 juli t/m 4 augustus 2008
Bangkok - Nong Khai - Vientiane - Luang Prabang - Chiang Khong - Chiang Rai - CHiang Mai
 

Thailand & Laos,

Twee jaar geleden besloten wij met ons gezin vier weken naar Thailand te gaan. Via via hoorden we over ene Arjan, een Nederlander die in Thailand een reisbureau had. We benaderden deze Arjan en door Arjan en zijn team werd voor ons een reis samengesteld die volledig aan onze wensen en budget voldeed. Ons verblijf in Thailand was in een woord  fantastisch. We waren diep onder de indruk van de vriendelijke bevolking, de cultuur, natuur en het heerlijke eten. We hebben de highlights van

Thailand bezocht en vonden alles even leuk. Het meest zijn ons bijgebleven de Lisu Lodge (paradijs) en Koh Sok (groot avontuur) De reis was tot in de puntjes verzorgd en vooral de gidsen gaven de reis een extra dimensie. De vakantie was ons zo goed bevallen dat het jaar daarna weer naar Thailand zijn gegaan om nog een keertje terug te gaan naar Bangkok en Chiang Mai.

Dit keer bezoeken we ook het nationaal park Koh Yai, verblijven we 10 dagen in Laos en maken een cruise van 2 dagen over de Mekong. Uiteraard hebben we tijdens deze reis weer gebruik gemaakt van de diensten van Win-Win Asia.  Na twee fantastische reizen in Azie hebben we er nog niet genoeg van gekregen. Voor volgend jaar zijn de tickets naar Bangkok al geboekt en zijn we van plan Vietnam te gaan ontdekken. Gelukkig is deze bestemming ook opgenomen in het programma van Win-win Asia…..

 

 

 

Kids Louwerse tijdens kano toch!


Pagina:
1 , 2, ...
 

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat