Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Garanties van BezoekIndochina.nl

Services en betrouwbaarheid is waar het om draait in de reiswereld. Reizen zijn immers een van de weinige ‘diensten’ die consumenten, u de reiziger , vooraf betaalt. Zonder van te voren precies te weten wat de geplande vakantie u zal brengen. Helaas zal het de komende decennia nog wel zo blijven. Het betalen van een reis achteraf zit er met de huidige structuur van de vrijetijdssector voorlopig niet in.

Dit brengt natuurlijk risico’s met zich mee: wat als u of een reisgenoot ziek wordt waardoor de vakantie niet door kan gaan? Wat als er een oorlog of natuurramp uitbreekt in het land van bestemming? Voor de meeste risico’s kun je jezelf als reiziger gelukkig goed verzekeren door middel van een reisverzekering. Wat de Nederlandse reisverzekeringen ,als één van de weinige in de wereld, helaas niet dekken is een faillissement van een reisorganisatie, touroperator of vliegmaatschappij.

SGR

Dit heeft alles te maken met SGR. In Nederland bestaat
zoiets als: Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Reisorganisaties, touroperators of anderszins reisgerelateerde organisaties die aangesloten zijn bij SGR bieden deze garantie wel. Bij een SGR geregistreerde reisorganisatie is de reiziger bij faillissement verzekert van zijn of haar geld!

BezoekIndochina.nl en SGR

Om toch aan de behoefte van onze reizigers te kunnen voldoen bieden wij de mogelijkheid voor een SGR dekking.

Voor meer informatie en / of vragen voel u vrij om contact met ons op te nemen:

Info@bezoekindochina.nl of joeri@win-winasia.com. 

Sinds augustus 2010 is Joeri Borst vertegenwoordiger in Nederland voor de BeNeLux om u persoonlijk te woord te staan of om persoonlijk bij u langs te komen.

Klik hier voor onze vertegenwoordiger in Nederland .

Liever telefonisch contact met de medewerkers in Thailand? Maak een Skype afspraak met ons via het bovengenoemde e-mailadres en wij staan u graag te woord. Tevens zijn wij sinds kort te bereiken door middel van een toll free nummer (kosteloos voor de Nederlandse beller). Dit nummer is: 0800-022-88-16 (Houdt er rekening mee dat wanneer u belt naar Thailand het 5 (zomertijd) of 6 (wintertijd) uur later is in Thailand).

Skype adres: www.bezoekthailand.nlBezoekIndochina.nl is een website van Win-Win (Asia) Co Ltd . Aangesloten bij de volgende verenigingen en belangenorganisaties:

tat
Tourism Authority of Thailand (TAT),


Thaisverkeersbureau Nederland (TVN)

NTCC
Netherlands Thai Chamber of Commerce
(NTCC)


atta
The Association of Thai Travel Agents
(ATTA)

TICA
Thailand Incentive and Convention Association (TICA)


American Travel Agents Assocation (ASTA),
          

Daarnaast is Win - Win (Asia) Co Ltd,. de exclusief Selected Tour operator of Monaco Tourism Office’.


 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat