Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Vietnam >  Hanoi >  3 Dagen Ha Long Bay Phoenix Jonk

3 Dagen Ha Long Bay Phoenix Jonk

Vanaf € 236 p.p. 236

Sung Sot grot, Luon grot, grotten rond Three Peach in Lan Ha Bay, Bright grot zijn slechts enkele voorbeelden van de wonderen van Ha Long Bay die u zult zien gedurende deze 3 dagen en 2 nachten gedeelde reis door Ha Long Bay. In de vroege ochtend kunt u de prachtige zonsopgang zien, geniet van heerlijk Vienamees eten aan boord en geniet van het kajakken door de Ha Long Bay.

Dag 1: Hanoi - Ha Long Bay

In de ochtend wordt u door een gids opgehaald bij uw hotel in Hanoi. U gaat met de Halong Phoenix Cruiser's bus naar Halong city. Gedurende de reis kunt u genieten van de vruchtbare akkers van de Rode Rivier Delta en zult u het prachtige landschap van de rijstvelden, water buffels en het dagelijkse dorpsleven van de Vietnamezen zien. In de middag wordt u verwelkomd op de Halong Phoenix Cruiser met een welkomstdrankje gevolgd door een cruise briefing en veiligheidsinstructies. Geniet van een heerlijke vis lunch terwijl onze cruiser door de baai vaart en u uitzicht heeft op het prachtige kalkstenen zeelandschap.

Hier bezoekt u de Sung Sot grot, een van de meest bijzondere grotten in Halong Bay. De twee kamers die deze bijzondere grot vormen zijn versiert met duizenden werkelijk spectaculaire stalactiet en stalagmiet vormen. U kunt ook gaan kajakken (als het weer het toelaat) met gids rond het vissersdorpje. Daarna terug naar de Halong Phoenix Cruiser voor een relaxte vrije middag. Een plateau met vers fruit wordt geserveerd op het zonnedek.

Rond 18:00 uur vaart de Halong Phoenix door de baai om in de buurt van de Luon grot voor anker te gaan voor de overnachting. Het diner is aan boord en bestaat uit een vast menu van visgerechten en na het avondeten kunt u genieten van verschillende activiteiten, zoals film avond, bordspelletjes, vissen of een karaoke programma. U overnacht in uw hut op de Halong Phoenix Cruiser.

 

Dag 2: Ha Long Bay

U kunt de dag vroeg beginnen zodat u de zonsopgang kunt zien of kunt gaan zwemmen. Rond 7:30 uur kunt u uw ontbijt nemen met gratis thee & koffie. Na het ontbijt gaat u naar een ondersteunende boot voor een volle dag van varen en kajakken in een minder druk gebied van de baai. De gids zal u de mooiste en minder toeristische deel van de baai laten zien. Door een doolhof van eilandjes te midden van het dramatische natuurlijke landschap kunt u op onderzoek uitgaan in de stalactiet grotten rond Three Peach in Lan Ha Bay, een ongerept natuurschoon overlapt door turquoise wateren. Kajak instructies worden verzorgd door een kajak expert voordat u gaat roeien.

Rond 12:00 uur kunt u genieten van een BBQ-lunch op een privé strand. Na de lunch vaart u verder naar de omgeving van de Bright grot voor nog meer kajakken, en een lagoon en grot bezoek wordt verzorgd (als de waterstand het toelaat). In de namiddag vaart u naar het drijvend dorp Cua Van, waar u door lokale vissers rondgeroeid wordt op hun bamboe boten en u bezoekt hier tevens een familie om de lokale cultuur van dichtbij de leren kennen. Om 17:00 uur gaat u terug naar de Ha Long Phoenix Cruiser volgens een andere route; dit is de beste tijd om van de zonsondergang te genieten. In de avond geniet u van een vast menu vismaaltijd aan boord. Na het diner kunt u relaxen of meedoen aan de activiteiten aan boord. U overnacht aan boord van de Halong Phoenix Cruiser.Dag 3: Ha Long Bay – Hanoi

's Ochtends kunt u weer een prachtige zonsopgang zien of gaan zwemmen. Rond 07:30 uur kunt u ontbijten met gratis thee & koffie. Na het ontbijt, vaart u naar het nabijgelegen Ti Top eiland waar u kunt zwemmen of naar de top kan klimmen om het fantastische landschap van de baai te zien.  Daarna terug naar de Phoenix Cruiser.

Rond 09:30 uur kunt u de mystieke recepten van de Vietnamese keuken ontdekken door deel te nemen aan kook lessen op het zonnedek. De boot vaart op een rustig tempo terug naar de haven. Voor de terugreis naar Hanoi wordt nog een lunch geserveerd aan boord. Na de lunch reist u terug  naar Hanoi. Rond 16:00 uur arriveert u in Hanoi. 

Einde services.

Vanaf € 236 p.p. 236

3 Dagen Ha Long Bay Phoenix Jonk

Vanaf € 236 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat