Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Laos >     Laos 14 daagse rondreis

Laos 14 daagse rondreis

Vanaf € 529 p.p. 529

Een prachtige en onvergetelijke reis met alle hoogtepunten van Laos van Noord naar Zuid. Zeer zeer aan te bevelen!

Dag 1: Chiang Khong - Pak Beng (O/L/D)

Na een vroeg ontbijt begint u aan uw prachtige reis door Laos. U ontmoet uw gids en begint de reis met een prachtige bootreis over de Mekong rivier richting Pakbeng. Onderweg stopt u enkele keren om het mooie dorpsleven van Laos te ervaren. U komt aan en slaapt in Pak Beng.

 

Dag 2: Pakbeng - Luang Prabang (O/L)

De dag begint vroeg met een bezoek aan een lokale markt. Daarna vervolgt u uw cruise die eindigt in Luang Prabang, onderweg stopt u bij een Hmong dorpje, de Pac Ou grotten en een lokale whiskystokerij. Het diner en de avond kunt u naar eigen gelieven indelen.


Dag 3 : Luang Prabang (O)

Luang Prabang is een mooie stad die bekend staat om haar culturele hoogtepunten in de vorm van tempels, stupa’s, paleizen en markten. De komende dagen brengt u hier comfortabel door waardoor  u zich ongetwijfeld een beetje thuis gaat voelen in deze geweldige stad, die meer aanvoelt als een groot dorp. Op de eerste dag in Luang Prabang maakt u een begeleide wandeltocht in de ochtend. De middag en avond kunt u zelf indelen.Dag 4: Luang Prabang (O/L)

Vroeg in de ochtend kunt u, als u dat wilt, participeren in een welbekend Boedistisch ochtendritueel; het verzamelen van aalmoezen bij de locale bevolking. Na het ontbijt vetrekt u richting de Kuang Si watervallen en natuurlijk gevormde zwembaden, de rit naar en van de watervallen stoppen we meerdere keren bij dorpjes in de natuurlijke omgeving.

 

Dag 5 : Luang Prabang - Plain of Jars (O/L)

U vertrekt deze ochtend uit Luang Prabang richting het prachtige Plain of Jars. Dit bergachtige gebied en deze wonderschone omgeving huisvest groepen inwoners in kleine, traditionele dorpjes, onderweg zullen we dan ook een aantal keren stoppen om kennis te maken met deze vriendelijke inwoners. In de namiddag arriveert u in Phonsaven, waar u de nacht doorbrengt.Dag 6 : Plain of Jars (O/L)

Vandaag brengt u door in de bergketen Plain of Jars, waar u onder andere een trekking doet. De middag en avond kunt u naar eiegen wens indelen. Dag 7: Plains of Jars - Vang Vieng (O/L)

U vervolgt u reis richting Vang Vieng. De rit naar uw nieuwe bestemming voert u door groene rijstterassen en een geweldige omgeving. Het diner en de avond in Vang Vieng kunt u naar eigen wens indelen.Dag 8: Vang Vieng  (O)

Vandaag staat een volledig vrije dag op het programma, die u in het mooie Van Vieng kunt doorbrengen.
Day 9 : Vang Vieng - Vientiane (O)


Een drie uur durende rit brengt u de volgende morgen naar de hoofdstad van Laos, Vientiane. In dit slaperige stadje aan de Mekong bezoekt u samen met de gids de hoogtepunten van de stad.Dag 10: Vientiane – Vlucht naar Pakse - Champasak - Khong island (O/L)

Vroeg in de morgen vliegt u naar Pakse waarna u uw rit vervolgt met een het oversteken van de Mekong rivier per lokale pont. U reist verder naar Champasak waar u een tempel bezoekt. Na uw tempelbezoek een bootrit naar Don Khong eiland, waar u de nacht doorbrengt


Dag 11: Khong Phapheng en Liphi Watervallen (O)

Per boot ontdekt u de 4000 eilanden die onderdeel uitmaken van het Si Pan Don gebied. U bezoekt tevens de Khone en Li Phi watervallen, het leefgebied van zoetwaterdolfijnen. U brengt tevens een bezoek aan een oude Franse brug en spoorlijn, overblijselen van het koloniale verleden van Laos.

 

Dag 12 : Khong Eiland - Bolaver Plateau (B/L)

U vertrekt na het ontbijt per boot en bus naar het Bolaven Plateau. Vandaag kunt u rijden op een olifant en de kleine dorpjes van het Bolaven Plateau bezoeken. U overnacht dichtbij de Tad Fane waterval.


Dag 13 : Bolaven Plateau - Pakse (B)

Vroeg in de morgen kunt u, als u dat wilt, een trekking maken in de omgeving van het Plateau. Als u geen trekking witl doen kunt u de ochtend zelf indelen. Na de lunch checkt u uit en vervolgt u de reis naar uw eindpunt, Pakse.Dag 14: Pakse - Chong Mek (Grens Laos en Thailand) (O)

Na het ontbijt vertrekt u naar de grens van Thailand waar u verder kunt reizen naar uw bestemming een Thailand.

 

Vanaf € 529 p.p. 529

Laos 14 daagse rondreis

Vanaf € 529 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat