Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Laos >  Houiexay >  10 dagen Laos Reis

10 dagen Laos Reis

Vanaf € 488 p.p. 488
Dag 1 Houixai-Pak Beng (L)
In de vroege morgen zul je de grens tussen Thailand en Laos oversteken bij Chiang Khong. Je volgt de Mekong Rivier tot Pak Beng, daar overnacht je.
Dag 2 Pak Beng - Luang Prabang (O, L)
Na het ontbijt uitckecken en terug naar de boot over de rivier door het prachtige groene hoogland van Laos naar Luang Prabang. Nadat je in Luang Prabang arriveert wordt er lunch geserveerd en wordt je naar je hotel gebracht. Daarna is de rest van de dag vrij ter besteding.
Dag 3 Phonsavan - Luang Prabang (O)
Na het ontbijt is de rest van de dag vrij ter besteding in Luang Prabang.
Dag 4 Luang Prabang (O)
Vrijge dag ter besteding na het ontbijt. Deze dag wordt een tour aangeraden naar de Kuangsi watervallen. Dit is echter niet inclusief in het programma.
Dag 5 Luang Prabang - Phonsavan (O)
Over de weg vertrekken we vanmorgen naar Xieng Khouang, de thuishaven van de verbazingwekkende Vlakte van Kruiken. De potten worden verondersteld 2000 jaar oud te zijn, hoewel er tot nu toe weinig bewijs is tot nu toe. De arts heeft nog steeds moeite om het specifieke doel van de potten te achterhalen, werden ze gebruikt voor funeraire urnen of om rijstwijn te bewaren.
Dag 6 Phonsavan (B)
Dag is vrij om Phonsavan en de verbazingwekkende Vlakte van kruiken te ontdekken. De potten worden verondersteld 2000 jaar oud te zijn, hoewel er tot nu toe weinig bewijs is tot nu toe. De wetenschappers hebben nog steeds moeite om het specifieke doel van de potten te achterhalen, werden ze gebruikt voor funeraire urnen of om rijstwijn te bewaren?
Dag 7 Phonsavannh - Vang Vieng (B, L)
Op weg naar Vang Vieng hebben we tijd om te stoppen om vanuit de uitkijkpunten het landschap te aanschouwen. Vang Vieng is een klein dorp dat zich nestelt tussen een spectaculaire verspreiding van kalksteenkarst en wordt omringd door weelderige groene padiegebieden en woningen van etnische minderheden. Het terras van uw hotel biedt prachtige zonsondergangen te midden van deze prachtige natuurlijke omgeving.
Dag 8 Vang Vieng (O)
Na het ontbijt, vrije dag om Vang Vieng te bekijken.

Day 9 Vang Vieng
 (O)
Na het ontbijt, vrije dag om Vang Vieng te bekijken.

Day 10 Vang Vieng - Vientiane (O)
Na het ontbijt vertrekt de bus naar Vientiane.
Vanaf € 488 p.p. 488

10 dagen Laos Reis

Vanaf € 488 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat