Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Dag tours > Myanmar >  Bagan >  Hele Dag Bagan - Privé

Hele Dag Bagan - Privé

Vanaf € 15 p.p. 15
Bagan Dagtour 1 (08.00 - 18.00)
De betovering van Myanmar (voorheen bekend als Birma) zoals de legende zegt, is niet alleen vanwege het culturele en natuurlijke erfgoed, maar ook vanwege de rijke ecodiversiteit, zoals frisse lucht, groene bergketens, schilderachtige landschappen, grote meren, lange rivieren en onaangetaste verwende stranden die allemaal uniek zijn in de regio.


Bagan werd gesticht in 849 na Christus en werd de hoofdstad van het eerste Verenigde Koninkrijk en de eerste multinationale Unie van Myanmar in 1044 na Christus. Het is gelegen aan de oostelijke oever van de beroemde Ayeyarwady-rivier met een oppervlakte van 42 vierkante kilometer, met meer dan 5000 mysterieuze en magnifieke stupa's en holle pagodes die Bagan tot de wonderen van de wereld maken. Een van de rijkste archeologische vindplaatsen in Azië. Gedenkwaardig vanwege zijn rust, maar ook vanwege zijn majesteit. De tempels in Bagan zijn oneindig fascinerend, elk met een eigen verhaal en legende.
   
Voor je volgende vakantie in Myanmar staat Win-Win (Asia) Co Ltd., een gevestigde en geautoriseerde Myanmar Tour Operator, voor je klaar. We organiseren flexibele en gepersonaliseerde programma's voor individuele en groepsreizen, afhankelijk van jouw interesses, verblijfsduur en budget. Vanwege onze expertise en ons lokale kantoor in Bangkok, en na het organiseren van reizen voor meer dan 10.000 tevreden klanten, kunnen we jouw aangepaste en gespecificeerde persoonlijke reis met Engelssprekende gids door Myanmar tot een succes maken.
Onze sightseeingtour naar een van de populairste archeologische bestemmingen in Azië belicht de drukke Nyaung Oo-markt; en Bagans opvallende pagodes zoals Shwezigon, een prototype van latere Myanmar-stoepa's; Wetkyi-in Gubyaukgyi, een 13e-eeuwse grottempel met interessante fijne fresco's; Ananda Pagoda, een van de mooiste, grootste en best onderhouden in het oude Bagan; en daarnaast bezoeken we Ananda Ok Kyaung, een van de weinige overgebleven bakstenen kloostergebouwen uit de vroege Bagan-periode en de Htilominlo-tempel die bekend staat als de laatste Myanmar-stijltempel die in Bagan is gebouwd.

In de namiddag kun je bezienswaardigheden bezoeken, zoals de Sulamani-tempel, gebouwd door koning Narapatisithu, de Dhammayangyi-tempel, een enorme tempel uit de latere periode met het beste metselwerk in de Bagan en Thatbyinnyu-tempel boven de andere monumenten van Bagan. Als de zon ondergaat, zullen we op een van de ideale uitkijkplaatsen genieten van een panoramisch uitzicht op de zonsondergang over de tempels.
Vanaf € 15 p.p. 15

Hele Dag Bagan - Privé

Vanaf € 15 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat