Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Voorwaarden BezoekIndochina.nlBetaling

De reisvoorwaarden van BezoekIndochina.nl zijn simpel en recht door zee.

Nadat u de boeking heeft geaccepteerd is een aanbetaling van 5% van de totale reissom nodig om de reservering te activeren. Deze aanbetaling moet binnen 24 uur worden voldaan. Dit kan met creditcard, via PayPal of overschrijving via uw bank account.

Zodra de aanbetaling is ontvangen zal het reserveringsteam de bevestiging van het reisprogramma aan u toesturen. 

Indien bepaalde onderdelen niet direct kunnen worden bevestigd, zal dit worden vermeld en krijgt u alternatieven voorgesteld. 

Nadat de 5% aanbetaling is voldaan, dient 25% van het totaalbedrag binnen 5 werkdagen te worden betaald. Wanneer deze betaling is ontvangen, zullen wij vouchers naar u toesturen die de waarde van de betaling vertegenwoordigen.

De resterende 70% van het totaalbedrag moet uiterlijk 30 dagen voor aankomst worden voldaan. Zodra deze betaling aangekomen is worden de rest van de vouchers, de vliegtickets en andere documenten per email zo snel mogelijk naar u toegestuurd (maximaal 7 dagen voor aanvang van uw reis).

Wanneer u met creditcard, via PayPal of via bankoverschrijving betaalt zullen er servicekosten bijkomen, deze zullen tussen de 1% en 4% per transactie liggen. Wij adviseren daarom ook om het gehele bedrag in 1 keer te voldoen.

In sommige gevallen zijn elektronische vouchers en tickets niet mogelijk. In dat geval worden de originele tickets per geregistreerde post opgestuurd. Originele vouchers en documenten zullen bij aankomst worden overhandigd. 

Houd er rekening mee dat er prijswijzigingen kunnen plaatsvinden in onze offertes waarop wij geen invloed hebben zoals het berekenen van toeslagen op hotels, vliegtickets, transfers welke door externe partners in rekening kunnen worden gebracht.

Let op! Bepaalde hotels eisen in het hoogseizoen (20 december t/m 10 januari) 100 procent aanbetaling uiterlijk 3 maanden voor de check-in datum.  

In onze voorstellen gaan wij uit van de Thai Bath - Euro koers waardoor soms de prijzen kun verschillen vanwege de schommelende wisselkoers. 


Annulering

Als u onverhoopt u reis annuleert geld het volgende annuleringsbeleid:

Wanneer u tot 30 dagen of langer voor vertrek uw reis annuleert, rekenen wij 20% van het totaalbedrag.

Wanneer u binnen de periode van 7 tot 30 dagen voor vertrek uw reis annuleert, rekenen wij 50% van het totaalbedrag.

Een annulering binnen de periode van 1 tot 7 dagen voor vertrek accepteren wij niet. Wij rekenen dan ook 100% van het totaalbedrag.


Verzekering 

BezoekIndochina.nl adviseert iedere reiziger zelf een reisverzekering af te sluiten. De Europeesche sluit reis- en annuleringsverzekeringen af gebaseerd op onze rekening, oftewel de kosten van uw reis:

Zie ook http://www.europeesche.nl

WIN-WIN (Asia) het legaal geregistreerde bedrijf sluit een lokale gezondheidsverzekering af waarbij iedere klant voor een bedrag van rond de 300,000 Thaise Baht is verzekerd. 


ANVR en SGR Reisbureau

Indien u wilt boeken via een ANVR en SGR reisbureau, dan kunt u het reisprogramma aan het reisagentschap overhandigen. BezoekIndochina.nl zal verder met het reisbureau uw reis coördineren.

Indien u op zoek bent naar een goed reisbureau dan kunnen wij u Montys Travel in Haarlem zeer aanbevelen. BezoekIndochina.nl doet al jaren zaken met Montys Travel. Uw reis kan dan worden georganiseerd en gegarandeerd door Montys Travel.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://www.montys.nl. Tevens is Montys Travel eigenaar van de website www.vliegtickets.nl. Hier kunt u eventueel alvast uw retourvlucht naar Bangkok vastleggen.

Voor vragen over de voorwaarden en de mogelijkheden die BezoekIndochina.nl biedt, kunt u mailen naar info@BezoekThailand.nl.Vliegtickets

nb: de prijzen van vliegtickets in onze voorstellen kunnen veranderen totdat tickets zijn bevestigd (we bevestigen vliegtickets 1 ongeveer maand voor aanvang van de reis).

De reden waarom we wachten met het boeken van de vliegtickets is omdat AirAsia, zodra de tickets geboekt zijn, geen veranderingen meer wil / kan doorvoeren. Indien iets in het programma wijzigd waardoor niet gevlogen kan worden op die bepaalde datum kunnen de tickets dus worden weggegooid. Daarom wachten we altijd tot 1 maand van te voren, zodat we zeker weten dat alles is bevestigd.

Daarnaast veranderen prijzen van vliegtickets snel vanwege weer, belastingen, olieprijzen etc.

Treinkaartjes

Aangezien wij pas 30 of 60 dagen voor aanvang van uw reis treintickets kunnen kopen zijn wij afhankelijk van het aantal verkocht tickets op dat moment. Er zijn in een nachttrein ongeveer 12 eesrte klasse coupes waar 2 personen inpassen. De kaartjes worden pas gevestigd op het moment dat wij deze gekocht hebben. Eventueel kan het zo zijn dat er van 1e naar 2e klasse verwisselt moet worden. 

* prijzen in onze voorstellen zijn afhankelijk van de EUR - THAI BATH wisselkoersen. 

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat